Webbutvecklare med känsla för digital design till MediaMarkt

Webbutvecklare med känsla för digital design till MediaMarkt

Har du ett öga för design och layout och vill bidra till att utveckla och optimera MediaMarkts hemsida? Är du i början av din karriär eller har något års erfarenhet av liknande arbete och söker nya utmaningar? Då kommer du att trivas i att vara en del av marknadsavdelningens digitala team, där du också har ett nära samarbete med sälj- och inköpsavdelningarna. Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för MediaMarkts räkning en webbutvecklare/webbredaktör med känsla för grafisk design som kommer att tillhöra deras digitala team. Där jobbar du tillsammans med webbredaktörer, webbutvecklare, web manager och är en del av en tätt samarbetande marknadsavdelning. Du kommer att sitta på MediaMarkts huvudkontor i Danderyd där ni är totalt ca 140 medarbetare. Du erbjuds en roll där du får möjlighet att påverka utvecklingsarbetet inom en av MediaMarkts viktigaste försäljningskaner: mediamarkt.se.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MediaMarkts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos MediaMarkt.

Arbetsuppgifter

Som webbutvecklare kommer du att arbeta med utvecklingen av hemsidan och förbättra kundupplevelsen i digitala kanaler. Vidare är du delaktig i att koordinera digitala projekt i en prisutsatt bransch som ställer krav på flexibilitet. I teamet jobbar ni tätt tillsammans och stöttar upp varandra där behov finns för att alltid uppnå önskat resultat. Du kommer att jobba utifrån en given grafisk profil men din input på färg, form och layout är värdefull för att fortsätta utveckla och förbättra hemsidan.

Mer specifikt kommer du att:
 • Göra mockups och landningssidor till kampanjer
 • Ingå i ett sajtutvecklingsteam där du jobbar tätt ihop med sälj- och inköpsavdelningarna för att ständigt utveckla mediamarkt.se som e-handel och kommunikationskanal
 • Ansvara för AB-tester på mediamarkt.se
 • Ha ett redaktörskap för mediamarkt.se med fokus på UI och UX, där du är med och förfinar kundupplevelsen
 • Konfigurera funktioner i CMS och relaterade frontend- och e-handelssystem
 • Använda HTML, CSS, JavaScript, Photoshop och vårt CMS som dina främsta verktyg
Du kommer att få möjlighet att arbeta inom det digitala området som ständigt växer inom MediaMarkt. Detta genererar goda utvecklingsmöjligheter och gör att du får möjlighet att avancera inom din roll i takt med att du skaffar dig mer erfarenhet.

Vi söker dig som
 • Har mycket goda kunskaper inom HTML/CSS och goda kunskaper i JavaScript som du förvärvat genom relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet
 • Goda färdigheter i Photoshop och Illustrator som du förvärvat genom arbete eller på egen hand
 • Vill jobba i en webbdesigner-roll där du kombinerar UX, design och kod
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
För att trivas i denna roll är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta inom det digitala teamet såväl som med övriga avdelningar. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och levererar alltid inom satta deadlines. Då du kommer att jobba i en priskänslig och föränderlig bransch är det viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och att du ser lösningar även när tidsramarna är knappa. Du triggas av ett högt tempo och att prestera under tidspress. Du är serviceinriktad och social och trivs i kontakten med andra och dina kontakter uppskattar din energi och härliga attityd.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas
 • Placering: Danderyd
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MediaMarkt är ett företag som hösten 2006 etablerades i Sverige när de öppnade två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Idag finns 27 varuhus samt en växande Online-handel och de är nu en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden. Deras huvudkontor i Stocksund är en servicefunktion till deras varuhus. MediaMarkt fokuserar på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare, inte bara hos cheferna. Deras filosofi är att varje enskild medarbetare har betydelse för verksamheten och därför söker de dig som tycker om att ta initiativ, vågar fatta beslut och är spontan.