Webbutvecklare C# .Net till Metamatrix

Webbutvecklare C# .Net till Metamatrix

Som webbutvecklare på Metamatrix utvecklar du hållbara lösningar med hög tillgänglighet på .Net-plattformen. Du jobbar i team med specialister inom strategi, design, webbanalys och frontend-utveckling.

Information om uppdraget

Academic Work söker en webbutvecklare inom .Net till Metamatrix ljusa kontor i Hornstull.

Har du tänkt på hållbarhet i arbetsplatsen?
Metamatrix tänker långsiktigt när det gäller sina medarbetare. Det ska helt enkelt vara roligt och utvecklande att jobba hos dem och självklart ska du ha ett liv utanför kontoret. En sund balans mellan jobb och fritid gör att man håller längre och kan göra ett bättre jobb. Metamatrix är en av få byråer i branschen som har kollektivavtal, dessutom ett generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till massage. Varje vecka startar de med 5 minuters avslappning innan de går igenom veckans mål. Teamet arbetar aktivt med kunskapsdelning inom och mellan projekten, bland annat genom uppskattade fredagsluncher då de delar med sig och lär av varandra.

"På Metamatrix får jag vara kreativ och jobba brett med design och programmering. Och jag får jobba med kunder som gör bra saker i samhället!" Sandra Widmark, gränssnittutvecklare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Metamatrix.

Arbetsuppgifter

Som webbutvecklare skapar du hållbar webb och utvecklar framförallt lösningar i .Net-miljö och plattformarna Episerver samt Umbraco. På kontoret arbetar 19 personer bestående av riktigt duktiga systemutvecklare, strateger, projektledare, designers och kundansvariga. Metamatrix kunder fokuserar på samhällsnytta och är allt från fackförbund och andra medlemsorganisationer till myndigheter och företag.

Med hjälp av företagets ramverk för frontend, backend och integration tar du tillsammans med dina kollegor fram robusta, avancerade och tillgängliga webblösningar. Tillsammans med dina kollegor är du med och formar dessa ramverk och metoder. En gång i månaden samlas ni inom kompetensområdet för att dela kunskaper och diskutera verktyg, trender och arbetssätt.

Vi söker dig som
 • Vill jobba som webbutvecklare med .Net-baserade CMS
 • Har arbetat med C#, ASP.NET Web Forms och MVC
 • Vi ser gärna att du har koll på HTML, CSS och Javascript och har kunskap om tillgänglighet på webben, även om du kommer att få kollegor som är experter på detta
 • Kan kommunicera flytande på svenska och engelska
 • Om du är en person som jobbat några år så vill vi att du har erfarenhet av att integrera mot backend-system via webbservices
 • Är du certifierad i Episerver eller har jobbat i Umbraco är det ett plus
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Månadslön
 • Placering: Stockholm, Hornsbruksgatan 19
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Daniel Klasson +46 8 562 467 70
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Metamatrix önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på daniel.klasson@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Metamatrix är en digital byrå på Södermalm i Stockholm. Här arbetar 19 specialister inom strategi, design, utveckling och optimering. Sedan 1999 har vi med stort engagemang och tillsammans med våra kunder skapat hållbara digitala koncept och tjänster som gör skillnad.