Webbredaktör till Svensk storbank

Webbredaktör till Svensk storbank

Estetik, digitalt och bank - alla dessa ord beskriver den tjänst som du ser som nästa utmaning. Därför tycker du att rollen som Webbredaktör hos vår kund, som är en av Sveriges största banker är perfekt för dig. Du brukar ju beskriva dig som initiativtagande, självgående och är en fena på skriven text. Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är du välkommen in med din ansökan med en gång då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en webbredaktör till vår kund som är en svensk storbank.I denna roll kommer du tillhöra teamet Digitala Kanaler. Banken har moderna och nya kontor i Arenastaden, där du också kommer att jobba.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till sista juni 2019. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Vår kund söker en senior webbredaktör till deras team inom Digitala kanaler. Som webbredaktör kommer du ha helhetsansvaret för bankens webbplats för extern kommunikation som just nu är under ombyggnad. Du kommer att jobba med att sätta upp olika miljöer inom Episerver som är bankens CMS-system.

Tjänsten passar dig som har arbetat med denna typ av arbetsuppgifter sedan innan och som vill ta dig vidare till en tjänst där du kan ha helhetsansvar för ditt arbete. För dig som söker är det viktigt att tillhöra en modern arbetsplats där du också kan bidra med förändring och utveckling.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av webbredaktion från olika företag. Du kan snabbt komma in och levererera flera olika uppsättningar och labba sig fram till ett bra resultat.
  • Har erfarenhet av att arbetat med CMS-systemet Episerver
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet från A och B-testning
  • Du kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, då det är i de språken kommunikationen sker på banken
Som person är du kreativ och har en god förmåga att se det estetiska i arbetet. Du har en god förmåga att se vad som behöver göras samt att ta initiativ och driva arbetet framåt. Detta gör du på ett självständigt sätt och med tillit till din egen förmåga. Utöver detta har du en god skriftlig förmåga som är en av dina starkaste egenskaper.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 38,5 h/v
  • Placering: Arenastaden
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer [här](https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter
Mer info

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork