Webb- och Kommunikationskoordinator till Synologen!

Webb- och Kommunikationskoordinator till Synologen!

Vi söker nu en koordinerande kommunikations-stjärna med erfarenhet av SharePoint som vill vara med på Synologens digitala resa. Är du samtidigt initiativtagande och vill ha en central roll med många kontaktytor? Då är du rätt för rollen! Sök redan idag då urval sker löpande

Information om uppdraget

Academic Work söker för Synologens räkning en webb- och kommunikationskoordinator. Synologen är inne i en spännande fas med digitala projekt framåt där de dels ska utvecklas inom SharePoint. De söker nu en person till marknadssidan som ska jobba nära marknadschefen och driva fram projekt.

Rollen är bred där du får möjlighet att på ett strukturerat sätt agera spindeln i nätet och vara den som ska driva fram digital information och säkerhetsställa att det följs upp hos dels medlemmar, samarbetspartner, sociala kanaler och styrelsen. Synologen är en rikstäckande medlemsorganisation med ca 110 butiker från norr till söder, som består engagerade och kunniga optiker. Medlemmarna är de enda av Sveriges optiker som är kvalitetscertifierade enligt den internationella ISO-normen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Synologerna. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt.

Du erbjuds
 • Möjlighet att få utmanas inom digital kommunikation
 • Möjlighet att bredda ditt kontaktnät
 • Möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor och utveckla dina karriärmöjligheter
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som webb-och kommunikationskoordinator så kommer du ha en central roll inom kommunikationen. Du kommer främst få leda digitala projekt och ha en koordinerande roll inom webb och kommunikation tillsammans med marknadschefen och externa aktörer.

Du kommer även att:
 • Arbeta med förbättringsprocess av intranätet där den nu ska övergå till ny SharePoint
 • Utveckla externa hemsidor tillsammans med leverantörer
 • Ansvara för intern webbshop och forma det digitala materialet
 • Ansvara för det grafiska arbetet av loggor, nyhetsbrev, webben och få ut information på sociala medier
 • Framtagning av företagspresentationer och informationsmaterial
Tjänsten passar dig som är en driven projektledare med fokus på kvalitet och en förståelse för kommunikation. Vi ser att du har erfarenhet av SharePoint och vill utvecklas inom webb-kommunikation.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller kommunikation
 • Har arbetslivserfarenhet inom marknad, kommunikation och digitala kanaler
 • Har erfarenhet av SharePoint
 • Är flytande i svenska i både tal och skrift då kommunikationens sker på språket
I rollen kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du tidigare drivit ett förändringsarbete förut eller ett projekt och har erfarenhet att få med alla på tåget. Vidare är du initiativtagande, strukturerad och har en god förmåga att prioritera dina uppgifter. Du arbetar effektivt och är självgående. Vidare ser vi att du är kommunikativ och har en social förmåga då du kommet ha kontakt med olika aktörer.

Övrig information
 • Start: en månad, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Kista
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Synologens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [Academic Work] (mailto:stn07@academicwork.se).
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SYNOLOGEN Synologen är en rikstäckande medlemsorganisation som består av engagerade och kunniga optiker. Våra lokala optiker erbjuder helhetslösningar inom syn- och ögonhälsa. Genom vårt samarbete får du som kund den stora kedjans fördelar kombinerat med den lokala optikerns personliga bemötande.