Virtual Stores söker utvecklare

Virtual Stores söker utvecklare

Har du ett brinnande intresse för programmering och trivs med en varierad vardag? Hos Virtual Stores får du möjlighet att bli riktigt vass inom programmering och jobba med en spännande produkt i ett startup-bolag. Är du en passionerad utvecklare och motiveras när du får lära dig nya saker? Läs vidare, då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Virtual Stores, som är ett startup-bolag som utvecklar en produkt som överbryggar gapet mellan e-handel och fysiska butiker, söker efter en person som vill vara med på deras spännande resa. De erbjuder en heltäckande integrerad lösning för företag som omfattar både hårdvara, mjukvara och CMS för enkel hantering. De söker nu efter en utvecklare som vill vara med på deras expensionsresa. Förutom en lärorik och spännande arbetsmiljö erbjuder de stora utvecklingsmöjilgheter då företaget växer konstant.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Virtual Stores.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos Virtual Stores kommer du att få en varierad vardag och lösa problem med drivna och duktiga kollegor. Programmeringen kommer till största del vara i C# .Net men även i Java, JavaScript, HTML och CSS. Är du i dagsläget mer säker inom Frontend eller Backend så finns det goda möjligheter att vinkla rollen till en början, och sen löpande lära dig mer av dina framtida kollegor. Det viktigaste är att du inte rädd för att försöka, och att du motiveras av att lära dig nya saker!

Du kommer i arbetet att delta i både befintliga och nya projekt och utvecklingen sker i nära samarbete med Virtual Stores kunder. Här kommer du att bli upplärd av kompetenta kollegor och sitta tillsammans med företagets nuvarande sju utvecklare som tillsammans driver arbetet framåt. På Virtual Stores får du en varierad vardag och stora möjligheter att utvecklas.

Vi söker dig som
  • Har relevant utbildning inom IT
  • Har kunskaper inom C# .NET, Java, JavaScript, HTML, CSS
  • Kommunicerar obehindrat på svenska så väl som engelska då tjänsten kräver både muntlig och skriftlig kommunikation
Det är meriterande om du har en universitetsutbildning och har arbetat med utveckling tidigare, men det är inget krav. Det är även meriterande om du har kunskaper inom ASP.Net samt Andriod.

För att trivas i denna tjänst är du en person som har ett brinnande intresse för programmering och trivs när du får lära dig nya saker. Som person är du engagerad och ihärdig. Dyker det upp problem så kämpar du för att lösa dem på bästa möjliga sätt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm, Bromma
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Johanna Olsson eller Rekryteringskoordinator Joanna Medner
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Virtual Stores är ett startup-företag med stora visioner. Virtual Stores har utvecklat en unik omnikanal-lösning där deras kunder kan nå ut med sin e-handel i fysiska butiker och på publika platser. Deras system består av en mjukvara som är skräddarsydd för interaktiva touch-skärmar och digital signage-skärmar. De utvecklar även smartphone-appar för att erbjuda våra kunder en sömlös upplevelse. Bland Virtual Stores kunder hittar du bland annat City Gross, RoyalDesign.se, Granit, Intersport och Skånska Byggvaror.