Vill du vara med och utveckla mjukvara som underlättar människors vardag?

Vill du vara med och utveckla mjukvara som underlättar människors vardag?

Extenda söker deras nästa utvecklare en passionerad och driven programmerare som samtidigt är intresserad av att på sikt ha kundkontakt. I utbyte kommer du få vara med att påverka och forma framtidens shopping genom mjukvara som används hos välkända företag inom dagligvaruhandeln. Hos Extenda kommer du att få vara en del av ett härligt och kompetent team där företaget vidare är måna om din karriär och utveckling.

Information om uppdraget

Med glädjande besked vill Extenda nu utöka sitt team och söker dig som vill arbeta i rollen som utvecklare. En tidigare konsult till Academic Work, Jonathan, arbetar i dagsläget i samma roll och beskriver det följande:

På Extenda har jag fått möjligheten att lära känna många fantastiska och trevliga kollegor, där vi även i motvind håller ihop och hjälper varandra. Uppgifterna som vi får arbeta med som utvecklare är utmanande och varierande och man blir alltid uppskattad för det arbete man gör. När man utvecklar ett så här stort system som vi gör så gäller det att inte vara rädd för att slänga sig in i och lära sig ett nytt område. Men när det behövs så finns hjälp och stöd alltid när man frågar efter det.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Extenda. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som utvecklare kommer du att utveckla mjukvara åt stora kunder med syfte att hjälpa dem skapa bästa service för deras kunder varpå tekniken är en avgörande faktor för kundernas framgång. För att lyckas med detta kommer du ha flera interna kontaktytor och samarbeten med bland annat applikationskonsulter, testingenjörer, produktägare och andra utvecklare. Du kommer således vara delaktig i hela processen i skapandet av dessa komplexa lösningar från framtagna lösningsdesigner till implementering. I viss utsträckning kommer du i din roll som utvecklare även få möjlighet att agera applikationskonsult där du tillsammans med kunderna kommer att ta fram olika lösningsdesigner som ska specificeras och dokumenteras.

Du kommer till exempel att:
 • Implementera ny funktionalitet enligt framtagna lösningsförslag
 • Formulera lösningsdesign i form av användningsfall och acceptanskriterier
 • Konfigurera standardprodukter samt utveckla skräddarsydda kundlösningar
 • Kvalitetssäkra mjukvara främst genom manuell testning samt implementation av kundlösningar
För att lyckas i rollen är du driven och ansvarstagande där du hela tiden strävar efter att utvecklas och komma med input och initiativ. Vidare har du en passion för problemlösning samtidigt som du levererar hög kvalitet på ditt arbete.

Vi söker dig som
 • Har god programmeringsvana i Java
 • Kan svenska och engelska mycket bra i tal såväl som skrift, eftersom dessa språk används i all intern och extern kommunikation.
 • Relevant eftergymnasial utbildning inom IT exempelvis systemvetenskap
Meriterande om du har erfarenhet av test samt agila arbetsmetoder så som SCRUM och Kanban.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Extendas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Extenda är ett ledande mjukvaruföretag inom detaljhandel vars vision är att leverera konsumentupplevelse i världsklass samt möjliggöra för kunder att fortsätta revolutionera. De har över 35 000 POS lösningar och finns i mer än 30 länder, men domineras främst på den svenska arbetsmarknaden. De har över 350 anställda varpå 200 av dessa är i Sverige