Vill du vara med och lansera ett franskt e-handelsföretag i Sverige?

Vill du vara med och lansera ett franskt e-handelsföretag i Sverige?

Ankorstore är e-handelsföretaget som vuxit i rekordfart på den europeiska marknaden och som nu ska öppna verksamheter i Norden - därav söker vi efter förstärkning i form av Field Representatives. Du får möjlighet att delta i spännande projekt och bidra till bolagets etablering i Sverige! Vi letar efter dig som studerar, har lätt för det sociala och trivs med att arbeta flexibla arbetstider, mot tydliga mål samt med att ta stort eget ansvar. Vi erbjuder här heltidsjobb under sommaren och deltid när studierna dragit igång!
Sök idag eftersom vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Ankorstore är grundat i Frankrike och har bara fortsatt plocka marknadsandelar sedan start. Rollen som Field Representative är väl etablerad på den franska marknaden och går väldigt bra - därav expanderar de till Sverige bland annat. Denna tjänst innefattar frihet under ansvar, men självklart kommer du att erbjudas en genomgående introduktion. Din främsta uppgift kommer var att knyta butikerna till verksamhetens plattform i syfte att öka deras försäljning. Företaget har även ett bonussystem, utöver grundlönen, som skapar ett mervärde och möjlighet för dig att påverka din lön. Du kommer ha kollegor som jobbar på andra platser i Sverige och en stöttande chef. Start är omgående och du kommer erbjudas en genomarbetat introduktion.

Arbetstiderna är förlagda mellan ca 9.30-18.30 men kommer kunna förändras utefter vad du ser är lyckosamt! Förslagsvis kommer du arbeta heltid under sommaren och därefter deltid, flexibelt utefter hur dina studier ser ut!

Ankorstore kommer tillhandahålla dator och telefon!

Du erbjuds

En möjlighet att bli del av ett progressivt projekt

En grundlön och potentiell bonus för varje butik du knyter an

En ovärderlig möjlighet att knyta kontakter hos Academic Work såväl som hos kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande på https://www.academicwork.se/jobbsokande/konsult

Arbetsuppgifter

Besöka potentiella kunder (det vill säga butiker) utifrån framtagna register - Ankorstore tror på det personliga mötet face2face!

Presentera och representera företaget

Onboarda kunderna på plats

Det Ankorstore erbjuder ger ett mervärde för butikerna i form av en marknadsplats där de kan göra fördelaktiga deals vid inköp av nya produkter.

Vi söker dig som

Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift

Erfarenhet av ett servicerelaterat arbete

Erfarenhet av att arbeta med någon form av försäljning (telefon, mail, chatt, i butik etc) och trivs med det!

En vardag som tillåter flexibla arbetstider

Det är mycket meriterande om du

Har erfarenhet av face2face sales via tex butiksarbete eller liknande

Som person är du:

Kommunikativ

Resultatorienterad

Ansvarstagande / Självgående

Flexibel

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid/deltid , 4-6 månader initialt med goda chanser till förlängning
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ankorstores önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se