Vill du vara med och flytta Stockholms historia under början av 2019?

Vill du vara med och flytta Stockholms historia under början av 2019?

Är du en av dem som funderat på att någon gång släktforska? Det är i så fall hos Stadsarkivet du kan beställa handlingar till ditt aspirerande släktträd. Hos Stadsarkivet i Stockholm kan du hitta allt ifrån betyg, deklarationsuppgifter och bilregister till domstolsförhandlingar och dokumentation från tidig medeltid. Kort sagt: Stockholms historia.
Under början av 2019 ska stora delar av arkivet flyttas till bland annat nya lokaler i Liljeholmen och vi behöver därför din hjälp. Är du en strukturerad person som under några veckor vill delta i ett viktigt projekt för Stockholm ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker, för Stadsarkivets räkning, lojala och noggranna medarbetare under sin omfattande flytt under perioden 1 jan 16 april. Flyttprojektet pågår mellan 07.00-18.00 (8h schemalagt arbete/dag vilket kommer förläggas i samråd med flyttlaget) och du kommer att ingå i ett större team om ca 15 personer. Teamet består av både personal från Stadsarkivet och andra konsulter via Academic Work.

En flyttfirma kommer att packa ner, packa upp och flytta arkiven men du kommer exempelvis se till att allting packas upp på rätt plats samt sköta dokumentation och skyltning.

Arkiv kommer att hämtas/packas ner från tre parallella adresser; Kungsklippan, Bromma och Frihamnen och flyttas till adresserna Kungsklippan och Liljeholmskajen. Du kommer förväntas arbeta flexibelt på de olika adresserna under olika perioder.
  • 7 jan 4 april: 4 personer heltid
  • 29 jan 1 mars: 2 personer heltid (extra, utöver de 4)
  • 5 april 16 april: 2 personer heltid
Skriv tydligt i din ansökan vilken period du är tillgänglig och önskar arbeta.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholm Stad/Stadsarkivet. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 16 april 2019.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att både instruera flyttfirman vad som ska packas och var arkivhandlingarna ska plockas upp på respektive adress. Arkiven flyttas i burar, likt de som finns på exempelvis matbutiker.

Då arkiven är klimatanpassade (18c) och det under flyttperioden kommer att vara vintertid kommer det vara något kyligt - varmare kläder rekommenderas. Eftersom det inte rör sig om kontorsarbete, och då arkiven står på hyllor kommer det även vara lättare fysiskt krävande. Exempelvis får det inte kännas främmande att klättra upp för små stegar eller att sitta på huk.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är strukturerad till din natur och som arbetar effektivt utan att nagga på kvalitén. Du har ett systematiskt tänk och sätter dig snabbt in i de logistikmässiga bitarna kring upp- och nedpackning, vilka kommer vara ytterst viktiga att ta i beaktning. Vi ser att du är flexibel och därmed ser positivt på att du kommer få jobba på olika adresser utifrån behov. Det är viktigt att du är öppen för löpande schemaläggning. De personliga egenskaperna kommer att väga tungt under denna rekryteringsprocess så motivera väl varför just DU passar för projektet.

Det är ett krav att du

Kan kommunicera obehindrat på svenska

Är tillgänglig sammanhängande under någon av efterfrågade perioder

Det är meriterande om du

Har jobbat med lagerhållning tidigare

Studerar eller har studerat utbildning inom arkiv, bibliotek eller dylikt

Har arbetat administrativt med dokumenthantering

Övrig information
  • Start: Enligt schema ovan
  • Lön: 122kr/h
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stadsarkivets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Arkiv & Bibliotek, Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork