Vill du vara länken mellan kund och tekniken? Extenda utökar och söker en till applikationskonsult

Vill du vara länken mellan kund och tekniken? Extenda utökar och söker en till applikationskonsult

I rollen som applikationskonsult hos Extenda kommer du agera expert och vara länken mellan kunden, processen och tekniken. Letar du därför efter en variationsrik och utvecklande roll med stort eget ansvar och kommunikation så är du rätt ute. Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker ytterligare en applikationskonsult till Extenda som fortsätter att växa.

Extenda är ett ledande företag inom mjukvara avseende dagligvaruhandel. De har funnits sedan 1982 och har således en gedigen erfarenhet inom branschen. Extenda utvecklar både produkter och kundlösningar där de erbjuder sin expertis inom teknisk kompetens kombinerat med stor affärsmässighet. De arbetar med flera stora och spännande kunder så som H&M, Axfood, Apoteket och Systembolaget. Deras huvudkontor är beläget i centrala Stockholm i fräscha lokaler med ungefär 80 kollegor. Hos dem råder en trevlig känsla med mycket teamwork samt en genuin känsla av att hjälpa kunder att uppnå toppkvalitet. Teamet består av tio personer med inriktningar på test, utveckling och kravhantering.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Extenda. Uppdraget kommer att vara på heltid och därefter finns det goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som applikationskonsult kommer du att ha en variationsrik och utmanande roll där du har möjlighet att påverka, förbättra och rådgöra kunder om den IT-lösning som levereras av Extenda. Du kommer ha löpande kunddialog där du agerar expert genom att hitta rätt lösningar för kunden samt besvara tekniska frågor. Dessa lösningar dokumenteras under lösningsdesign i form av användnignsfall och acceptanskriterier. Vidare kommer du att arbeta i ett team tillsammans med utvecklare som programmerar lösningarna där ni dagligen samarbetar tätt tillsammans. Fortsättningsvis finns för den intresserade även möjlighet att själv programmera och utveckla dessa lösningar. Vidare kommer du som applikationskonsult även att verifiera och felsöka lösningarna och därmed ansvara för kvalitetssäkring innan leverans till kund.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med analys av kunders krav
 • Formulera lösningsdesign i form av användningsfall och acceptanskriterier
 • Ta fram testplan för kvalitetssäkring
 • Genomföra kvalitetssäkring av såväl individuella delar som kompletta kundlösningar, främst genom manuell testing samt producera testrapporter
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en affärsorienterad roll samtidigt som du har ett tekniskt intresse. Vi ser att du är en person som trivs med att vara självdrivande och ta stort eget ansvar. Vidare behöver du vara problemlösande med intresse för mjukvara och teknik för att självständigt kunna identifiera buggar i kundlösningar. Detta ställer också höga krav på noggrannhet och att arbeta strukturerat. Vi tror också att du är en person som vill utvecklas och lära dig mer då det ges utrymme för detta i rollen samtidigt som du trivs bra i att ha stora kontaktytor.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har ett tekniskt intresse
 • Talar och skriver engelska samt svenska obehindrat, då kommunikation med kunder sker på dessa språk
 • Har eftergymnasialutbildning inom relevant område
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av kassasystem exempelvis butiksarbete
 • Har tidigare erfarenhet inom test och krav
 • Programmeringsvana
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 8-17 med möjlighet för flex
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Extenda är ett ledande mjukvaruföretag inom detaljhandel vars vision är att leverera konsumentupplevelse i världsklass samt möjliggöra för kunder att fortsätta revolutionera. De har över 35 000 POS lösningar och finns i mer än 30 länder, men domineras främst på den svenska arbetsmarknaden. De har över 350 anställda varpå 200 av dessa är i Sverige.