Vill du vara en del av ett nytt Service Desk team hos Tieto?

Vill du vara en del av ett nytt Service Desk team hos Tieto?

Vi söker just nu ett flertal Service Desk Agenter för ett nytt team hos Tieto. Som ett av Nordens Störta IT leverantörer, ställer Tieto höga krav på sina anställda och på dom konsulter som representar dom. I gengäld får du arbeta med varierande uppgifter med goda möjligheter till egen utveckling. Har du goda ideer och synpunker, kommer du bli lyssnad till.

Information om uppdraget

Academic Work söker ett flertal Service Desk Agenter till Tieto med placering i Värtahamnen, Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tieto. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcker sig långsiktigt framåt förutsatt att alla parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

I varje givet ögonblick behöver du vara svaret på kundens problem, vilket i den här rollen innebär
 • Kunna behålla lugn och fokus i stressiga situationer
 • Tycka om att arbeta i en serviceroll med allt vad det innebär
 • Vara flexibel och ha intresse av att lära nytt
 • Tycka om att arbeta i team och nå givna mål tillsammans
 • Förmåga att identifiera kundens problem, och att sätta det i ett större samanhang, för att hitta bästa lösningen
 • Kunna ge oöverträffad service kundnöjdhet är A och O i Tietos leveranser
Vi söker dig som
 • ha goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • ha kunskap om Office paketet
 • gärna ha erfarenhet av liknande roll
 • kunna starta med kort framförhållning och arbeta heltid
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktig att du är flexibel och stresstålig samt att du har en god samarbetsförmåga.

Övrig information
 • Start: Omgående, alternativt i augusti
 • Omfattning: Heltid, flexibel arbetstid enligt schema
 • Placering: Stockholm, Värtahamnen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tieto är ett av Nordens största IT-tjänsteföretag och erbjuder helhetslösningar för näringsliv och offentlig sektor. Företaget verkar på global nivå inom produktutveckling samt via globala leveranscenter. Vår kund levererar IT-tjänster inom en rad olika branscher, exempelvis telekom och skogsindustrin. Företagets mål är att utveckla företag och samhälle med hjälp av IT samt skapa möjligheter för deras kunder att transformera sina verksamheter. De tror på utveckling och resultat som märks samt ett kundorienterat fokus i sina utvecklingsprocesser och samarbeten.