Vill du vara en del av ett Service Desk team hos TietoEVRY?

Vill du vara en del av ett Service Desk team hos TietoEVRY?

Vi söker just nu en Service Desk Agent till väletablerat team hos TietoEVRY. TietoEVRY är ett av Nordens största IT leverantörer och här får du arbeta med varierande uppgifter med goda möjligheter till egen utveckling. Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker enService Desk Agent till TietoEVRY med placering i Värtahamnen, Stockholm. TietoEVRY är ett ledande företag inom digital transformation och levererar lösningar inom IT till företag inom näringslivet och offentlig sektor.

Det här är TietoEVRY

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du vara en del av en grupp där du supporterar ärenden som kommer in tillsammans med dina kollegor. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter där du ansvarar för att identifiera kundens problem samt att sätta det i ett större samanhang, för att hitta bästa lösningen. I denna Service Desk hanteras ärenden som är kopplade till mjukvara, hårdvara samt kringutrustning, vilket betyder felsökning och felavhjälpning.

Vi söker dig som

Har erfarenhet från en liknande roll där du fått:
 • God vana av att ta emot ärenden via telefon
 • Förståelse för SLAer och vad det innebär
 • Kunskaper inom Office paketet, gärna Windows 10 samt mobila enheter
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska
I den här rekryteringsprocessen ställer vi höga krav på din ansökan. Sök därför tjänsten med ett CV och personligt brev där du motiverar tydligt ditt intresse för rollen.

Som person är du
 • Flexibel
 • Initiativtagande
 • Serviceinriktad
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Värtahamnen, Stockholm/ remote nu på grund av covid-19
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TietoEVRTs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se