Vill du tjäna extra pengar och jobba ute i solen v.22?

Om jobbet

Vi söker nu 10 personer mellan den 29 maj till 2 juni vill jobba med att registrera gång- och cykeltrafikanter på olika platser i Stockholm. Har du tomt i schemat från vecka 22 och vill tjäna extra pengar samtidigt som du får njuta av solen? Då är det förmodligen ett perfekt jobb för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning tio personer som vill jobba som cykel- och gångmätare måndag till fredag under vecka 22 (29/5 - 2/6).

Du kommer jobba tre olika pass mellan 7-9, 12-14 och 16-18 men ändå få betalt för 8 timmars arbete.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som cykel- och gångmätare kommer du arbeta med att registrera trafikanter vid olika mätplatser i Stockholm City som du sedan för in i ett fältprotokoll. Mätningarna handlar exempelvis om att registrera vilka av trafikanterna som har cykelhjälm eller fördelningen av män och kvinnor som passerar förbi. Det är ett väldigt enkelt jobb som ger extra klirr i kassan.

Vi söker dig som

* Som har möjlighet att jobba samtliga datum

Som person är du utåtriktad och noggrann för att genomföra mätningarna korrekt. Vidare är du aktiv som person för att trivas i den flexibla tjänsten!

Övrig information
  • Start: 29 maj
  • Omfattning: En vecka med möjlighet till förlängning för v.23
  • Arbetstider: 7-18 måndag till fredag
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.