Vill du tjäna extra pengar i december som chaufför?

Vill du tjäna extra pengar i december som chaufför?

Gillar du att köra bil och drivs av att ge god service? Vill du arbeta extra i december på en härlig och familjär arbetsplats? Tycker du dessutom om ekologiskt svenskproducerat kött? Då kan detta vara tjänsten för dig - välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Gårdssällskapet startades för att kunna hjälpa matälskare att äta kött, direkt från bonden, med gott samvete. Academic Work söker nu Chaufförer som ska leverera kött till deras kunder under deras julsäsong. Du kommer arbeta under december månad. Behovet kommer främst ligga mellan 12e december fram till 23e december. Vi ser gärna att du är tillgänglig under samtliga av dessa datum även om du inte kommer att bli schemalagd under varje dag. Passen gäller främst mellan 15.30-22.30, men kan på fredagar och helger börja tidigare. Vid bra utfört arbete finns möjligheten till kontinuerligt deltidsarbete framöver.

Rollen innebär att köra ut leveranser och i detta vara serviceminded i bemötandet med kunderna. Du kommer att leverera till hela Storstockholm, Nynäshamn, Uppsala, Bålstad och Norrtälje. Att ta dig an denna tjänst innebär att du blir en del av ett företag som brinner för att ge en extra god service och en tanke om att sälja kött från djur som har mått bra och växt upp på ett miljöriktigt sätt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och samtliga frågor/funderingar kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som Chaufför kommer du att arbeta självständigt. Du startar varje pass med att packa bilen med de varor som ska levereras för att sedan köra ut och möta olika kunder. Vid leverans ser vi att du har ett leende på läpparna och ger den där lilla extra servicen för att kunden ska få bästa möjliga upplevelse.

Vi söker dig som
  • Innehar manuellt B-körkort
  • Tidigare erfarenhet av service
  • Är tillgänglig under perioden 12e-23e december (även under helgtid)
  • Har goda kunskaper i svenska då all kommunikation sker på detta språk
Som person är du social och gillar att träffa människor och i mötet ge förstklassig service. Vidare är du flexibel samt stresstålig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från budfirma.

Övrig information
  • Start: 12e december, intropass sker vid tidigare tidpunkt
  • Omfattning: Varierat schema mellan 12e december - 23e december
  • Arbetstider sträcker sig i skift - de flesta mellan 15.30-22.30
  • Placering: Solna, Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se