Vill du ta del av en digital resa? vi söker utvecklingsdriven supporttekniker!

Vill du ta del av en digital resa? vi söker utvecklingsdriven supporttekniker!

Ta chansen att bli en fena på att supportera och komma in i en koncern där du får möjlighet att ingå i ett sammansvetsat, kompetent och målorienterat team. Är du en person som drömmer om att få arbeta med IT och vara del av en digital resa där dina insatser kommer vara av stor betydelse. Vi på Academic Work erbjuder dig möjligheten att arbeta i en viktig roll inom en koncern där du kommer få ta ansvar, utvecklas och lära dig mer om verksamhet och IT! Sök tjänsten som Supporttekniker idag - vi går igenom urvalet löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en utvecklingsdriven Supportekniker som trivs att arbeta processbaserat och i team. I denna organisation får du chans att lära dig mer av seniora kollegor och på sikt ta mer ansvar samtidigt som du utvecklas och växer in i rollen. Organisationen ansvarar för att utveckla och driva de koncerngemensamma satsningarna inom digitalisering och infrastruktur parallellt med att möjliggöra för en framtida mötes- och arbetsplats i nya lokaler. Organisationen går från en outsourcad IT-leverans till att i större utsträckning själv hantera den verksamhetsnära IT-miljön. Du kommer få arbeta i ett starkt team bestående av sju personer som alla arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål!

Är du en serviceinriktad teamplayer som älskar att arbeta mot satta mål? Vill du arbeta med att införa framtida IT miljöer, samt brinner för att ge förstklassig support; sök då tjänsten till denna väletablerade, moderna och miljömedvetna koncern! Organisationens huvudkontor sitter i centrala Stockholm och har egna gymlokaler tillgängliga för alla medarbetare.

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

I rollen som supporttekniker kommer du ansvara för den löpande hanteringen av användarnära stöd och supportärenden. Du deltar i olika införandeaktiviteter och kommer att stötta användarna vid införande av koncernens framtida IT-miljö. Du agerar incident manager och hanterar kommunikation vid driftsstörningar samt konfigurerar och tar fram lathundar till olika tekniska ändamål.

Organisationen har ambitionen att arbeta effektivt och skapa förutsättningar för att dela kunskap och information inom organisationen på ett ändamålsenligt sätt. I rollen som supporttekniker säkerställer du att processerna är ändamålsenliga och att de utvecklas över tid utifrån verksamhetens behov.

Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Supportera och hjälpa verksamheten under migrationen från nuvarande klientmiljö till Windows 10 och Managed Mac
 • Etablera, ta in samt förvalta deras nya mobilplattform
 • Stötta organisationen i införande av nya lösningar för framtidens mötes- och arbetsplats i nya lokaler (som ligger i anslutning till nuvarande kontor)* Förbättring, dokumentation samt implementering av nya arbetsprocesser.
Tjänsten passar dig som vill arbeta i ett starkt team, trivs med att visa framfötterna och successivt ta mer ansvar för organisationens utveckling. Du har en förmåga att växa in i roller och har god problemlösningsförmåga. Du trivs att arbeta mot mål och arbeta processbaserat och så väl individuellt som i grupp. Vidare är du god känsla för service och har ett starkt utvecklingsdriv!

Vi söker dig som

Vi söker dig har ett stort intresse av att vara i en serviceroll och brinner för att arbeta i gränslandet mellan verksamhet och IT. Du har intresse för IT, att arbeta med människor och har ett starkt utvecklingsdriv. Du vill arbeta i en roll där du får ta ansvar och ser fram emot att växa in i dina arbetsuppgifter.

Kraven för denna tjänst är att du...
 • Har en avslutad gymnasieutbildning (gärna mot teknik eller IT)
 • Har ett stort IT-intresse
 • Flytande i svenska tal och skrift då detta språk används i arbetet
Det är meriterande om du
 • Har arbetat med support eller kundservice sen tidigare
 • Har kunskap om nätverk, mobila tjänster och O365 (Windows 10, MacOS och iOS)
Vidare är du ansvarstagande, självgående och vill bidra och påverka till utveckling av koncernens IT-miljö genom ständiga förbättringar. Du vill arbeta på en viktig, rolig och stimulerande arbetsplats med kompetenta kollegor och teambaserat. Vidare är du en analytisk person som ser helheten och inte fastnar i detaljer!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Central i Stockholm
 • Kontaktuppgifter: elin.hakanson@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och koncernens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork