Vill du starta din karriär som Projektledare inom kommersiella fastigheter hos Pilotage?

Vill du starta din karriär som Projektledare inom kommersiella fastigheter hos Pilotage?

Är du nyutexaminerad inom bygg/fastighet eller hunnit arbeta något år i branschen? Vill du få den spännande chansen att få arbeta med ombyggnationer av kommersiella fastigheter tillsammans med en mer erfaren projektledare? Samtidigt får du en ovärderlig erfarenhet och inblick i branschen genom att jobba med det expanderade bolaget Pilotage. Sök tjänsten idag då vi går igenom urvalet löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Pilotages räkning två stycken Juniora Projektledare som kommer att få arbeta ute på deras olika projekt i Stockholmsområdet med omnejd.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Pilotage. Intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Junior Projektledare kommer du att få ta rygg på en mer senior projektledare och stötta upp i alla de vardagliga arbetsuppgifterna i samband med planering och byggnation av befintliga köpcentrumen i Stockholmsområdet. Ingen dag kommer vara den andra lik då projekten löpande går framåt och därmed kan arbetsuppgifternas karaktär komma att förändras under processernas gång.

Du kommer till exempel att:
 • Hålla i diverse möten och föra protokoll
 • Arbeta med entrepenadupphandlingar och förfrågningar
 • Koordinera projektintressenter såsom fastighetsägare, projektörer, hyresgäster etc.
 • Bistå med administration i form av protokoll, ekonomiska sammanställningar, tekniska dokument, kostnadsuppskattningar m.m.
Tjänsten passar dig som är nyutexaminerad från högskola eller universitet inom bygg och/eller fastighet och som vill få en ovärderlig chans att få en inblick i denna bransch och ta sina första stora kliv på arbetsmarknaden. Vidare passar den dig som även arbetat något år i branschen och är redo för nästa steg. Att få vara med i projektledningsorganisationen inför ombyggnationerna för varierande kommersiella fastigheter i Stockholmsområdet är få förunnat och en erfarenhet som alla inblandade kommer att bära med sig resten av sina karriärer!

Vi söker dig som
 • Är nyutexaminerad från högskola eller universitet inom bygg och/eller fastighet alternativt har ett eller flera års erfarenhet inom branschen.
 • Har god datorvana med grundläggande kunskaper i Officepaketet
 • Har erfarenhet av ett kundorienterat arbete
 • Talar svenska obehindrat, både tal och skrift, då kommunikation på svenska är väsentligt i arbetet
Det är meriterande om du:
 • Har körkort, för att på egen hand kunna ta dig runt till de olika projekten.
 • Hanterar det engelska språket på en avancerad nivå, då vissa rapporter för projekten kommer att skrivas på engelska.
Som person är du serviceinriktad och ser vilka behov som finns och vad som ska göras. Vidare tycker du om att hjälpa andra då detta är en stöttande roll. Att ta stort ansvar för ditt arbete med en god struktur och ordning omkring dig är en självklarhet. Därtill är du en kommunikativ person som uttrycker dig på ett professionellt sätt och trivs i att jobba i ett högt tempo med deadlines.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 6 månader, med goda chanser till förlängning eller överrekrytering.
 • Lön: I enlighet med erfarenhetskraven.
 • Placering: Kontoret ligger på Kungsgatan i centrala Stockholm. Placering kommer att variera beroende på vart i Stockholm det projekten äger rum.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pilotage är ett företag som är experter på projektutveckling inom detaljhandeln, projektledning i kommersiella fastighetsprojekt, kommersiell rådgivning och uthyrning. Pilotage är ett oberoende konsultbolag med erfarenhet från både svenska och internationella kunder med mycket höga krav. Kunderna finns inom såväl nyproduktion som i komplexa ombyggnationer. När de får förtroendet att engagera sig i ett projekt stödjer de beställaren hela vägen före, under och efter projektet. De har ambitionen att lägga ned själ och hjärta i det de gör. De är 30 kollegor på Pilotage som tillsammans hanterar projektvolymer >3 Mdr SEK per år. Pilotage har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Jönköping och Örebro