Vill du kickstarta din karriär inom rekrytering?

Vill du kickstarta din karriär inom rekrytering?

Vår kund, ett internationellt bolag med över 70 000 anställda vars fina kontor ligger i centrala Stockholm, söker just nu en driven kollega till sitt rekryteringsteam. Denna tjänst passar dig som är i början av din karriär och som söker en långsiktig roll som rekryterare där du får bidra med, såväl som förvärva, meriterande kunskap och erfarenhet. Du kommer arbeta med internrekrytering och stötta chefer inom flera olika affärsområden; exempelvis ekonomi, marknad, IT - både i Sverige och internationellt. Är du redo att ta ett kliv i karriären hos ett företag som satsar stort på sina anställda?

Information om uppdraget

Företaget är en internationell gigant inom sin bransch och du kommer tillhöra ett mindre rekryteringsteam. Intentionen är att hitta en ny kollega som stannar långsiktigt - därav söker vi dig som brinner för rekrytering, administration och koordinering och som är i början av din karriär.

Start är omgående med hänsyn till viss uppsägningstid. Du kommer initialt att arbeta som konsult via Academic Work för att på sikt bli anställd direkt hos företaget - förutsatt att alla parter är nöjda.

Du erbjuds
 • En kometstart i din karriär som rekryterare, hos ett företag som satsar på personalen
 • En trygg anställning hos Sveriges största bemanningsföretag inom tjänstemannasektorn, med en engagerad konsultchef som är mån om att du trivs
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande)

Arbetsuppgifter

I rollen som rekryterare kommer du att sköta interna rekryteringsprocesser från ax till limpa. Du kommer att stötta såväl nationella som internationella chefer och arbetsspråket är engelska.

Du kommer i huvudsak att arbeta med:

Search
Enklare rekryteringar
Nyckeltal, rapportering
Delta under kravprofilsmöten
Hålla telefonintervjuer
Koordinera tester
Skriva annonser
Arbeta med selektering
Admin kopplat till rekrytering

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär - detta för att du ska känna dig stimulerad långsiktigt!

Vi söker dig som

För att bli aktuell för tjänsten är det ett krav att du:
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
 • Har ett par års erfarenhet av kontorsarbete
 • Har en eftergymnasialutbildning inom HR/personal eller dylikt
Som person är du:
 • Självständig, lösningsorienterad och ansvarstagande
 • Strukturerad och har en god planeringsförmåga
 • Nyfiken och engagerad
 • En person som trivs med att arbeta under tempo
Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till viss uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Stockholm, centralt
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se