Vill du jobba som projektkoordinator? Sök nu!

Vill du jobba som projektkoordinator? Sök nu!

Trivs du med att arbeta administrativt och lockas av att få ta dig an en helt ny roll där du får vara med och utveckla denna framåt? Drivs du av att hjälpa och supportera andra? Sök nu till rollen som projektkoordinator!

Information om uppdraget

Academic Work söker en projektkoordinator till Fonus.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fonus. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig över sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Arbete som Projektkoordinator består huvudsakligen av att vara koordinator i olika projekt som pågår samt fungera som stöd vid uppföljning av våra verksamhetsmål.
 • Organisera och planera in möten
 • Dokumentera
 • Protokollföra och vara administrativt stöd till ledningsgruppen.
Som projektkoordinator hos Fonus erbjuder får du möjlighet att få arbeta brett och stötta ledningen inom affärsområde begravning och den löpande verksamheten. Du får användning av ditt strukturerade arbetssätt, sinne för noggrannhet och förtroendeingivande förhållningssätt.

Vi söker dig som

Tjänsten innebär mycket kontakt med medarbetare och chefer i organisationen och det är därför viktigt att du har ett utåtriktat och ödmjukt förhållningssätt samt att du kan ta dig an olika frågeställningar på ett självständigt sätt. Eftersom du kommer att hantera många olika typer av arbetsuppgifter är det viktigt att vara välorganiserad och ha förmåga att prioritera ditt dagliga arbete.

Vi söker dig som
 • Har minst gymnasiekompetens
 • Har mycket goda kunskaper i Officepaketet
 • Uttrycker dig på ett tydligt sätt i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du
 • Har en utbildning inom relevante områden
 • Har erfarenhet av likande arbete
Förutom god kommunikativ förmåga behöver du vara en serviceinriktad lagspelare som är prestigelös och kan arbeta med arbetsuppgifter både högt och lågt.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Södermalm, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fonus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration, Assistent, Koordinator, Juridik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Fonuskoncernen här