Vill du jobba som fullstackutvecklare på Sveriges största bostadsbytarsajt?

Vill du jobba som fullstackutvecklare på Sveriges största bostadsbytarsajt?

Vill du ha en framträdande roll som fullstackutvecklare och jobba med Javascript/NodeJS, React JS, Amazon Web Services? Vill använda dessa mot en webbapplikation som gör stor skillnad för bostadsmarknaden? Låter det lockande att jobba Agilt, parkoda likväl som att åka på årliga resor till länder världen över? På Lägenhetsbyte.se får du möjligheten att vägleda i arkitekturfrågor och vidareutveckla webbapplikationen med över 140.000 unika besökare varje månad. Häng med på en spännande resa som ger dig värdefull och meriterande erfarenhet inom ett företag med korta beslutsvägar där din åsikt gör skillnad.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Lägenhetsbyte Sverige ABs räkning en fullstackutvecklare som ska förstärka deras utvecklarteam som idag består av sju utvecklare inom frontend och backend. Du kommer att sitta i ljusa trevliga lokaler centralt beläget på Sveavägen tillsammans med totalt 14 härliga medarbetare. Lägenhetsbyte.se besöks dagligen av 10.000 -15.000 besökare, varje år byter mer än 60 000 människor i Sverige bostad med varandra och via tjänsten genomförs ca 4 000 - 5000 byten på årsbasis. Du kommer att utgöra en viktig funktion i att arbeta med ny- och vidareutveckling av matchlogik och kommunikation till användarna, fixa buggar och byta ut gammal kod. Tillsammans utgör ni ett tight team som stöttar och hjälper varandra där dina idéer och förbättringsförslag tas väl emot. Du erbjuds goda förmåner i form av friskvårdsbidrag, pensionsavsättning, utbildningstimmar, flexibel arbetstid och årliga resor som tidigare burit av till bland annat Thailand och Biarritz. Häng med!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lägenhetsbytes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Lägenhetsbyte Sverige AB.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du arbeta med olika projekt i syfte att förbättra och utveckla webbapplikationen. Du tillhör ett team som jobbar Agilt enligt Kanban och SCRUM och kommer att bekanta dig med Amazon Web Services, NodeJS, React JS, DynamoDB och mycket mer. På Lägenhetsbyte finns en öppenhet gentemot nya tekniker och kodspråk, vilket gör att din input i syfte att effektivisera och förbättra processer tas väl emot.

Du kommer till exempel att:
 • Fixa buggar, vara delaktig i att successivt byta ut gammal till ny kod och göra den skalbar.
 • Ha ansvar och befogenhet för att vidareutveckla webbapplikationen samt vägleda i arkitekturfrågor.
 • Jobba med databaser och i framtiden cloudhosting.
Tjänsten passar dig som brinner för programmering och som vill utvecklas genom att jobba nära tillsammans med dina kollegor. Du kommer att få parkoda och får tillgång till flera utbildningstimmar i syfte för att höja din kompetens och bli en ännu bättre programmerare.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av utveckling mot webbapplikationer som du förvärvat genom relevant utbildning och/eller tidigare arbetslivserfarenhet.
 • Är nyfiken och vill jobba med Amazon Web Services och DynamoDB.
 • Har god förståelse för NodeJS, React JS.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
 • Har ett relevant projekt att visa upp som du kan berätta mer om vid ett eventuellt intervjutillfälle.
Som person är du lösningsorienterad och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du räds inte för att delge dina åsikter i syfte att förbättra och förfina webb- och applikationsutvecklingen. Du kommer att arbeta i ett team där senior hjälp finns att tillgå, men för att lyckas i rollen behöver du vara en person som är initiativtagande och har ett personligt driv. Utöver detta tror vi att du är välstrukturerad och metodisk. Du gillar att jobba effektivt mot mål och är kvalitetsmedveten.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas
 • Placering: Sveavägen, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Josefin Nilsson, 08-120 52 332
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lägenhetsbyte Sverige AB lanserades 2004 och är idag Sveriges största bostadsbytarsajt. Via tjänsten genomförs ca 4 000 - 5000 byten per år. Varje människa är unik och livet föränderligt. Varje år byter därför mer än 60 000 människor i Sverige bostad med varandra. Anledningarna till att man byter är ungefär lika många. Någons dröm kan förverkliga någon annans. Det ligger i bytets natur. Alla blir vinnare. Det är just det Lägenhetsbyte.se jobbar med varje dag när de hjälper människor att hitta någon att byta sin bostad med. Den som har en hyresrätt idag har också en sällsynt möjlighet och frihet att förändra sitt boende. På sina villkor, utifrån sina önskemål och utan någon större ekonomisk risk. De är idag ett team om 14 personer och sitter i ljusa lokaler centralt i Stockholm.