Vill du jobba som Webbdesigner på Sveriges största bostadsbytarsajt?

Vill du jobba som Webbdesigner på Sveriges största bostadsbytarsajt?

Vill du ha en framträdande roll som Webb/UX-designer och jobba med verktyg som Adobe, Illustrator och Sketch? På Lägenhetsbyte.se hjälper du kunderna med något av deras viktigaste beslut i livet, att byta bostad. Låter det lockande att utföra användarbarhetstester, mock-ups likväl som att åka på årliga resor till länder världen över? På Lägenhetsbyte.se får du möjligheten vidareutveckla webbapplikationen med över 140.000 unika besökare varje månad. Häng med på en spännande resa som ger dig värdefull och meriterande erfarenhet inom ett företag med korta beslutsvägar där din åsikt gör skillnad

Information om uppdraget

Academic Work söker för Lägenhetsbyte Sverige ABs räkning en webbdesigner som ska förstärka deras utvecklarteam som idag består av sju utvecklare inom frontend och backend. Du kommer att sitta i ljusa trevliga lokaler centralt beläget på Sveavägen tillsammans med totalt 14 härliga medarbetare. Lägenhetsbyte.se besöks dagligen av 10.000 -15.000 besökare, varje år byter mer än 60 000 människor i Sverige bostad med varandra och via tjänsten genomförs ca 4 000 - 5000 byten på årsbasis. Du kommer att utgöra en viktig funktion kopplat till hemsidans användarvänlighet och design som är mycket kritisk för att Lägenhetsbyte.se ska fortsätta vara ett förstahandsval för bostadsbytare.

Tillsammans utgör ni ett tight team som stöttar och hjälper varandra där dina idéer och förbättringsförslag tas väl emot. Du erbjuds goda förmåner i form av friskvårdsbidrag, pensionsavsättning, utbildningstimmar, flexibel arbetstid och årliga resor som tidigare burit av till bland annat Thailand och Biarritz. Häng med!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lägenhetsbyte.se's önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Lägenhetsbyte Sverige AB.

Arbetsuppgifter

Som Webbdesigner på Lägenhetsbyte.se kommer du att skapa skisser på olika nivåer i olika verktyg, allt från lo-fi wireframes till hi-fi klickbara mock- ups där det är kritiskt att du har en känsla för vad som passar och när. Du kommer att arbeta med hela Adobesviten, Illustrator samt Sketch.

Därutöver kommer du att utföra användarbarhetstester, genomföra intervjuer och observationsstudier för att identifiera behov och möjligheter som användarna inte själva tänker på. Då du är ensam som webbdesigner kommer du att ha stort inflytande över layout och den utveckling Lägenhetsbyte.se tar.

Vi söker dig som
  • Har något års erfarenhet av webbdesign och UX som du förvärvat genom relevant utbildning/och eller tidigare arbetslivserfarenhet.
  • Har god erfarenhet av Adobesviten, Illustrator och Sketch
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
  • Har en relevant portfolio att visa upp som du kan berätta mer om vid ett eventuellt intervjutillfälle.
Det ses som meriterande om du har erfarenhet av webbutveckling.

Som person är du lösningsorienterad och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du räds inte för att delge dina åsikter i syfte att förbättra och förfina webb- och applikationsutvecklingen. Du kommer att arbeta i ett team där senior hjälp finns att tillgå, men för att lyckas i rollen behöver du vara en person som är initiativtagande och har ett personligt driv. Utöver detta tror vi att du är välstrukturerad och metodisk. Du gillar att jobba effektivt mot mål och är kvalitetsmedveten.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas
  • Placering: Sveavägen, Stockholm
  • Kontaktuppgifter: Josefin Nilsson, 08-120 52 332
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Academic Work är Home of the young professionals. Vi rekryterar och hyr ut young professionals studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lägenhetsbyte Sverige AB lanserades 2004 och är idag Sveriges största bostadsbytarsajt. Via tjänsten genomförs ca 4 000 - 5000 byten per år. Varje människa är unik och livet föränderligt. Varje år byter därför mer än 60 000 människor i Sverige bostad med varandra. Anledningarna till att man byter är ungefär lika många. Någons dröm kan förverkliga någon annans. Det ligger i bytets natur. Alla blir vinnare. Det är just det Lägenhetsbyte.se jobbar med varje dag när de hjälper människor att hitta någon att byta sin bostad med. Den som har en hyresrätt idag har också en sällsynt möjlighet och frihet att förändra sitt boende. På sina villkor, utifrån sina önskemål och utan någon större ekonomisk risk. De är idag ett team om 14 personer och sitter i ljusa lokaler centralt i Stockholm.