Vill du jobba med rekrytering? Sök rollen som Consultant Manager internt på Academic Work!

Vill du jobba med rekrytering? Sök rollen som Consultant Manager internt på Academic Work!

Academic Work växer! Vill du göra det tillsammans med oss? Vi söker nu en Consultant Manager med start omgående. Vi söker dig som trivs med mycket eget ansvar i en affärsorienterad miljö. Du kommer att arbeta med rekrytering av konsulter och vara en engagerad partner för både young professionals samt våra kunder som är i behov av deras kompetens.

Information om uppdraget

"Det bästa med mitt jobb är kombinationen av arbetsuppgifter och kollegor. Jag arbetar nära kandidater, konsulter och kunder varje dag. Att vara en karriärpartner ger mig inspiration och möjlighet att se konsulters utveckling på nära håll. Att vara en partner till kunder innebär att jag får utveckla mitt affärsmannaskap och jag har själv möjlighet att påverka både mitt resultat och mina mål. Motivation och energi hämtar jag från mina kollegor, kulturen på Academic Work handlar för mig mycket om att lyfta kollegor och att glädjas med varandras prestationer!"

Så här beskriver en av våra medarbetare, Emma, sin roll som Consultant Manager. Är detta något du inspireras av? Fortsätt då att läsa mer!

Våra Consultant Managers har ett stort intresse för människor och drivs av att skapa bra relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor. En framgångsrik Consultant Manager triggas av att uppnå resultat, brinner för service och gillar merförsäljning. Att vara en partner till kunder innebär att du får utveckla din affärsmässighet där en del handlar om att hitta lösningar där alla parter är nöjda, både kunden, kandidaten och du själv.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för följande områden:
 • Rekrytering: helhetsansvar för rekryteringsprocessen av konsulter till dina kunder; från uppstart och genomgång av kravprofil, annonsering, selektering, intervjuer till presentation av kandidater till kund
 • Personalansvar och ledarskap: ansvar för att vårda och utveckla relationerna med dina anställda konsulter, genom löpande dialog, möten och service men också tillhörande administration och tidrapportering
 • Kundrelationer: att i nära samarbete med Account Managers vårda och utveckla samarbeten med kunder och självständigt driva merförsäljning
Som Consultant Manager på Stockholm Syd kommer du att ingå i ett team och arbeta specialiserat inom ett affärsområde. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och affärsområdets fortsatta utveckling och tillväxt. Du kommer även att bli tilldelad en mentor i form utav en mer senior Consultant Manager för att få stöttning och bättre förutsättningar för att komma in i rollen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Har relevant utbildning; exempelvis dig som är personalvetare med intresse för affärer eller ekonom som brinner lite extra för att jobba med människor.
 • Har erfarenhet av servicerelaterat arbete och kundkontakt
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
 • Har körkort B
Erfarenhet av bemannings- eller rekryteringsbranschen eller av säljinriktat arbete är meriterande, men det viktigaste är att du har viljan och ambitionen att lyckas. Vi vill att du motiveras av utmaningar och högt uppsatta mål och att du arbetar fokuserat för att uppnå resultat. Du bör också trivas med eget ansvar för att strukturera ditt arbete och att självständigt driva dina processer framåt i målets riktning. Du är lyhörd mot kunder, kollegor och konsulter och har affärsfokus i dina dagliga prioriteringar.

Egenskaper vi söker:
 • Resultatinriktad
 • Självgående
 • Strukturerad
 • Personlig mognad
 • Affärsmässighet
Vi vill att du delar vår ambition om att ständigt utvecklas, dela energi, inspirera och lyfta kollegor och deras prestationer. Till dig som vill lite mer - välkommen till oss! We reward ambition.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning.
 • Placering: Stockholm Syd, Norrtull
 • Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel
 • Kontaktperson: Talent Acquisition Manager, Mathilda Glase
* Ansökan: Sker via vårt rekryteringsverktyg Happo, klicka nedan på "Ansök här på annan site". Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!