Vill du jobba på nordens största leverantör inom digital underhållning?

Vill du jobba på nordens största leverantör inom digital underhållning?

Vill du jobba hos Nordens ledande leverantör inom digital underhållning? Är du en noggrann person med stort intresse för IT och media som vill jobba med att se till att de levererar hög kvalité till kunderna? Som en Technical Operation Agent kommer du kvalitetsgranska alla produkter så som Viaplay, Viafree, Viasat TV, Bredband och telefoni.

Information om uppdraget

Academic Work söker för MTG:s räkning en Technical Operation Agent med start omgående och jobba fram till september med eventuell förlängning. Du kommer att arbeta nära med befintliga utvecklingsgrupper och produktägare för att växa dessa plattformar genom att ytterligare stärka NOCs fokus på att samla in data och användarupplevelse för att säkerställa stabiliteten och kontinuiteten i MTG Tech-produkterna.
Du kommer att jobba tillsammans i ett team om 5 personer där alla är väldigt engagerade och gillar att göra roliga saker efter arbetstid.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos MTG. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar väldigt mycket och som person måste du snabbt kunna ändra fokus till att hantera och lösa en incident. MTG jobbar med att leverera tydlig konsistent och korrekt information till alla deras fördefinierade stakeholders. Kontinuerligt utreder, utvärderar och felsöker de arbetsättet för att komma fram till de bästa lösningarna för att snabbt kunna hantera, stänga och minimera incidenter, på det viset kan de upprätthålla sina KPIer. Till din hjälp har du både interna och externa kontaktytor. Du kommer även att aktivt medverka i utvecklingsprojekt för att se till att den operativa kravbilden blir tillhandahållen.

Under en arbetsdag kommer du till exempel hantera:
 • Monitorering av alla TV-kanaler för satellit och kabelTV sändningar
 • Monitorera bredbands och Telefonileverans till kunderna
 • Förbereda liveevent för streaming-plattformar
 • Monitorera och agera på larm för alla serviceplatformar så som Viaplay, Viafree och Viasat boxar
 • Rapportera och följa upp incidenter, ta ägarskap över incidenterna tills de stängs
Vi söker dig som

Vi söker dig som har arbetat administrativt och gärna med någon typ av teknisk support då du kommer jobba tätt med olika kunder. Du får gärna ha erfarenhet av incidenthanteringsmiljö tidigare men det är inget krav.
 • Flytande engelska och svenska i både skrift och tal då det krävs i ditt dagliga jobb
 • Starkt intresse för IT och teknik
Det är meriterande om du
 • Är sportintresserad
 • Har erfarenhet från relaterad teknik så som tv och media distribution över internet, kabel, satellit och internetleverantörssystem.
Som person är du framåt och positiv. Du är van att hantera stress men samtidigt tycker du det är okej med lugna perioder också då denna tjänst varierar mycket. Du är noggrann och strukturerad och lämnar inget åt slumpen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid med shift, 8.00-24.00
 • Placering: Stockholm - ringvägen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MTGs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Media, Kultur & Design, Film, TV, Radio & Multimedia
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTG (Modern Times Group MTG AB (publ.)) är en ledande internationell underhållningskoncern och vi formar framtidens underhållning genom att koppla ihop konsumenter med innehåll de älskar på så många sätt som möjligt. Våra varumärken spänner över TV, radio och nästa generations underhållning i e-sport, digitalt video nätverk och online gaming. MTG finns noterat på Nasdaq OMX Stockholm (MTGA och MTGB).