Vill du ge service i världsklass? Vi söker en Reception Manager internt hos oss!

Vill du ge service i världsklass? Vi söker en Reception Manager internt hos oss!

Trivs du som bäst när du är mitt i händelsernas centrum? Brinner du för serviceyrket och lockas du av möjligheten att leda ett engagerat team mot tydliga mål? Hos oss på Academic Work blir du del av en ambitiös och händelserik miljö där din insats är av största vikt för att vi fortsatt ska kunna leverera service i världsklass till våra kunder, konsulter, kandidater och internt anställda.

Information om uppdraget

Som Reception Manager bär du ansvaret för kontorets reception och all service och mottagning av besökare. Hos oss ska man mötas av mycket energi, värme och glädje och det får inte undgå någon besökare att vi brinner för att ge dem en förstklassig upplevelse. Vi värnar om att skapa en miljö och kultur där våra medarbetare mår bra och kan växa.

Arbetsuppgifter
 • Ta emot och ge service till besökare som exempelvis kunder, konsulter, kandidater, interna kollegor och leverantörer
 • Service via telefon genom vår centrala växel
 • Ansvara för kontakten med leverantörer och hantera beställningar av bland annat kontors- och marknadsmaterial
 • Personalansvar för ett antal deltidsassistenter i receptionen samt uppföljningsmöten för att se till att de utvecklas i sina roller
 • Brandskyddsombud och miljösamordnare för kontoret
 • Stödja kontorschefen i att skapa och behålla en trevlig arbetsmiljö på ditt kontor
 • Ansvara för process- och styrdokument gällande receptionens arbete
Tjänsten passar dig som vill bli en del av en ung och hungrig kultur med strävan att alltid utvecklas, växa och ha roligt på jobbet. Du får goda chanser till personlig och professionell utveckling hos oss med bland annat individuell coaching varje månad tillsammans med din chef.

Vi söker dig som
 • Brinner för service
 • Har relevant yrkeserfarenhet från reception alternativt erfarenhet av service eller säljrelatat arbete
 • Har administrativ vana och trivs med att arbeta med telefonen och datorn som främsta arbetsverktyg
 • Har körkort
 • Goda kunskaper i svenska och behärskar att tala och skriva på engelska eftersom vi har många engelsktalande som ringer och skriver till vår växel
Som person är du social, initiativtagande och vill utvecklas som person. För att trivas i rollen som Reception Manager hos oss krävs det att du är van vid att arbeta självständigt och inte räds att prova nya rutiner och arbetssätt. Du bör vara van vid att hantera många uppgifter samtidigt, snabbt anpassa dig efter nya arbetsförhållanden och trivas med ett högt arbetstempo. Du tar dig an uppgifter, stora som små, med lika stort engagemang och prestigelöshet och trivs i samarbeten och nära kontakt med kollegor och leverantörer.

Till dig som vill lite mer - välkommen till oss. We reward ambition!

Övrig information
 • Start: Innan årsskiftet, med fördel så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid, vikariat 2 år med chans till förlängning
 • Placering: Stockholm, Norrtull
 • Ansvarig rekryterare: Mathilda Glase, Talent Acquisition Manager
 • Ansökningsprocess: Ansök genom att klicka på "Ansök här på annan site" nedan så kommer du att komma till vårt rekryteringsverktyg Happo.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentaqcuisitionsthlmsyd@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart och vi tror därför på att ha roligt på jobbet, sprida vår energi, nå imponerande resultat och sträva efter att utvecklas.

För tredje året i rad vann vi 2019 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen! Läs mer om vår kultur och de karriärvägar och möjligheter som finns hos oss. Vill du hänga med bakom kulisserna? Följ oss på Instagram.