Vill du bli projektledare inom corporate reporting?

Vill du bli projektledare inom corporate reporting?

Söker du efter en tjänst där du får kombinera ditt näringslivsintresse och dina projektledarambitioner? Vill du hjälpa stora, välkända bolag med deras kommunikation? Sök då tjänsten som junior projektledare hos Narva idag! Narva är en innovativ kommunikationsbyrå som växer och behöver stärka upp sitt team med ännu en härlig medarbetare. Du kommer in i ett företag som har roligt tillsammans och genomsyras av sammanhållning. Du blir del av ett kreativt team som stöttar dig i processerna och hjälper dig att utvecklas i snabb takt. Varmt välkommen att söka tjänsten.

Information om uppdraget

Academic Work söker junior projektledare till Narva. Narva har funnits sedan 2000 och är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer, med ett mycket starkt erbjudande inom kommunikation för börsbolag. Uppdragen är breda och kan handla om rådgivning vid börsnoteringar, att bygga upp ett företags attraktivitet som investering eller att utveckla och driva arbetet med bolagets års- och hållbarhetsredovisning. Narva har en stark utveckling, kunder är på bra humör och de behöver därför bli fler.

Det centrala kontoret på Linnégatan erbjuder stora ljusa ytor och modern inredning. Miljön är dynamisk och andas lika delar kreativitet och affärsskapande. Idag sitter det närmare 60 medarbetare på kontoret med olika bakgrund och expertområden vilket skapar stor potential för din egen utveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Narva.

Arbetsuppgifter

Som junior projektledare blir du en del av ett kundteam som både sporrar och stöttar dig att utvecklas i snabb takt. Kunderna spänner från stora och välkända företag till små utvecklingsbolag och startups.

Som ny medarbetare på Narva får du en introduktion där du får lära känna Narva, följa ditt team och dina erfarna projektkollegor och få en god grund kring bolaget och processerna. Till en början får du vara delaktig i större projekt tillsammans med mer erfarna kollegor för att sedan börja ta ansvar för egna projekt. Du kommer dels att jobba med befintliga kunder men även vara med och pitcha för nya kundsamarbeten och framtida projekt för att sedan driva dina egna projekt framåt.

Du kommer till exempel att:
 • Delta som assisterande projektledare för årsredovisningar, hållbarhetsrapporter och andra kommunikationsprojekt
 • Förbereda presentationer i PowerPoint, som t ex arbeta fram material till pitcher
 • Förbereda och delta i workshops för att mejsla fram lösningar på kundernas kommunikationsutmaningar, tillsammans med övriga i teamet
 • Arbeta tätt tillsammans med Narvas art directors, formgivare, kommunikationsrådgivare och hållbarhetskonsulter
Vi söker dig som
 • Har en universitetsutbildning inom ekonomi med ett intresse för kommunikation alt. en utbildning inom marknadsföring med en god affärsförståelse
 • Har en god förståelse för årsredovisningar samt ett intresse för näringslivet
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
 • Behärskar Office-paketet
Det är meriterande om du har arbetat i InDesign.

Vi tror att du som person har ett tydligt näringslivsintresse i kombination med tydliga projektledarambitioner. För att passa i rollen som junior projektledare ser vi att du är en doer som ser till att självständigt driva på dina projekt.

Övrig information
 • Start: Augusti 2018
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)
 • Placering: Linnégatan 2, Östermalm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Narvas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Narva är en kommunikationsbyrå i medvind. De skapar innovativ kommunikation som bygger starka varumärken. De jobbar med kunder som Barncancerfonden, Boliden, Coop, Deutsche Asset Management, Husqvarna, Preem, Röda Korset, SAS och Telia Company. Narva erbjuder expertis inom bland annat finansiell kommunikation, hållbarhet, hälsa, kriskommunikation, marknadskommunikation och public affairs. De vann guld i SABRE Awards 2018, Nordic Consultancy of the Year. De är 60 medarbetare och har kontor vid Humlegården i Stockholm och på Avenyn i Göteborg.