Vill du bli eller är du projektledare inom elkraft?

Vill du bli eller är du projektledare inom elkraft?

Vill du vara med och bygga framtidens elnät i Sveriges huvudstad? Känns helhetsansvar och beställarrepresentation bekant eller kanske som ett naturligt steg i din nuvarande projektledar-karriär? Tilltalas du av varierande arbete, stort eget ansvar och teamkänsla? Nu söker vår kund en projektledare till deras verksamhet i Stockholm sin involverar flera olika projekt och där du kommer få ansvara för din egna projektportfölj. Om du vill bli en del av Stockholms framtida elförsörjning sök nu!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en projektledare till deras projektverksamhet i Stockholmsområdet. Kunden utvecklar regionala och lokala elnät och distribuerar el till nära 934 000 kunder i Sverige idag. I nya och moderna lokaler på Valhallavägen kommer du bli en del av ett företag som tror på sina medarbetare och som vill utveckla dessa inom både teknik och affärssmannaskap.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer du ansvara för en projektportfölj med flera projekt inom mark- och anläggning samt el/elkraft som befinner sig i olika faser. Du kommer ha ett övergripande ansvar för budget, tid och kvalité och tillsammans med entreprenörer säkerställa att projekten levereras i tid. På sikt kommer du ha möjlighet att ansvara för genomförandet av större och komplexa projekt eller program samt anta rollen som mentor eller handledare för nya kollegor. Du kommer också ha möjlighet till att förbättringsarbetet inom verksamheten.

Beroende på din bakgrund och erfarenhet kommer din inskolning anpassas, här bryr sig kunden om att rätt person blir deras nya teammedlem!

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för att projekten levereras, utförs och följs upp
 • Föra dialog, driva och ansvara för tekniska och kommersiella frågor med andra intressenter
 • Vara med och utveckla verksamheten samt komma med förbättringsförslag för arbetet och deras interna processer
Tjänsten passar dig som tycker om att ha ett helhetsansvar och som vill utvecklas i takt med det projekt du utför. Vi tror att du kommer trivas hos kunden om du har en vilja till vara med och påverka och som ser möjligheter och inte hinder. Du kommer initialt att få en introduktion som beräknas ta ca. 6 månader beroende på din bakgrund samt kompetensutveckling inom de områden som behövs för att du ska kunna utföra

Vi söker dig som
 • Har en avklarad högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning mot el, elkraft eller mot mark- och anläggning
 • Talar och skriver flytande engelska och svenska då båda språken används dagligen i arbetet.
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du har minst 6 månaders arbetslivserfarenhet eller mer av en projektledande roll, helst inom energi eller el branschen.

Som person är du framförallt handlingskraftig och är duktig på att strukturera och organisera ditt arbete. Du är utåtriktad och har en förmåga att föra en tydlig kommunikation till både kollegor och intressenter och är inte rädd för att kravställa om så krävs. Vidare ser vi att du är en lagspelare och som har ett utvecklingsfokus för både verksamheten och sig själv.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Långsiktigt
 • Placering: Stockholm, Gärdet
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork