Vill du bli Junior projektör på Pöyry? Nu söker vi deras nya teammedlem!

Vill du bli Junior projektör på Pöyry? Nu söker vi deras nya teammedlem!

Nu söker vi en nyexaminerad ingenjör som vill utvecklas mot bergprojektering. Vi tror på att du som söker ser dig själv som en lagspelare med energi, drivkraft och viljan att utvecklas. Inför 2019 står Pöyry inför spännande utmaningar där Pöyry som bolag arbetar i en internationell miljö men med lokal kompetens. Vill du bli en del av deras framtid?

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior projektör till deras team som arbetar inom sektionen för bergteknik. Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag och erbjuder lösningar inom några av världens mest utmanande branscher och arbetsområden. Här finns inte bara möjlighet att arbeta med komplexa och utvecklande projekt utan också möjligheten till att utveckla dig själv och din karriär - välkommen in med din ansökan!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Pöyry. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader fram med ambitionen till överrekrytering eller förlängning på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

Arbetsuppgifter

Som junior projektör kommer du bli en del av ett team om 17 personer som sitter i ett öppet kontorslandskap. Både bolaget som teamet kantas av en öppenhet och familjär stämning. Idag står den bergtekniska sektionen inför många spännande projekt och behöver stötta upp med en ytterligare nyfiken och driven kollega.

Som junior projektör kommer du arbeta mot olika bergtekniska projekt och uppdrag. Du kommer ha ansvaret till att sammanställa och generera ritnings arbetet för respektive projekt och därmed utifrån beskrivning ta fram 2D som 3D modeller för dessa. Huvudsaken i din roll kommer vara att arbeta och ansvara för mjukvaran gällande CAD-ritandet och du kommer jobba i befintliga som nya projekt med just uppstöttning av projekteringen. Då Pöyry är ett globalt företag kommer du också ha kontakt med dina kollegor runt om i världen men främst i Skandinavien.

Du kommer till exempel att:
 • Ta fram bergtekniska 2D och 3D modeller utifrån ritningar och annat underlag
 • Stötta upp i ansvaret för datasamordning och se till att rätt information levereras i projekten gällande kravlistor, mallar och rutiner
Tjänsten passar dig som vill ha möjligheten till en långsiktig karriär inom ett spännande bolag och nisch. I denna roll kommer du erbjudas en bra introduktion tillsammans med en senior kollega eller din närmsta chef, för att sedan bli tilldelad en fadder som du under din upplärning kan vända dig till. Framåt finns möjlighet till att utvecklas mot ditt intresse, tex. Finns möjlighet till att ta på sig en datasamordnande roll eller gå mot BIM-samordning. Utvecklingsmöjligheterna är många.

Vi söker dig som
 • Avslutad eftergymnasial utbildning mot t.ex. bygg, anläggning, berg, mätteknik eller annat relevant område
 • Har goda kunskaper i AutoCAD och Civil 3D från utbildning eller arbetslivserfarenhet som praktik, deltidsarbete eller efter studier
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska då båda språken används dagligen i arbete
Det är meriterande om du tidigare arbetat ute på fält mot geoteknik eller bergteknik och därmed har praktisk erfarenhet av branschen.

Vid kundintervju kommer ett enklare kunskapstest tillkomma.

Som person är du framförallt väldigt nyfiken och har en vilja att utvecklas och göra det där lilla extra för både teamet och dig själv. För att både utvecklas och tycka om rollen ser vi att du är noggrann, detaljorienterad och strukturerad. Vidare ser vi gärna att du är engagerad, orädd inför nya utmaningar och ser lösningar istället för problem.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt med möjlighet till förlängning eller överrekrytering
 • Placering: Gärdet, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Pöyrys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Såhär beskriver Pöyry sig: Pöyry grundades 1958, är ett innovativt företag, som sysselsätter några av de mest kreativa hjärnorna inom våra branscher. Våra världsomspännande team av duktiga experter frodas av att lösa problem. Varje dag tillför de mervärde genom att kombinera djup branschkompetens med omfattande lokal erfarenhet. Vi är Pöyry - "The connected company".
Från och med 22 februari Pöyry är del av nytt bolag- ÅF Pöyry AB.
Change happens when people with brave ideas come together. ÅF and Pöyry are now more than 16,000 experts within engineering, design and advisory around the world.