Vill du bli CtrlPrints första juniora UX/UI-designer?

Vill du bli CtrlPrints första juniora UX/UI-designer?

Har du en kreativ ådra och ett bra öga för färg och form? Har du ett brinnande intresse för användarens perspektiv? Häng med på en spännande resa tillsammans med Europas ledande företag inom produktion av formgivna finansiella rapporter. Du blir den första UX/UI-designern på plats och genom mycket eget ansvar och stöttning från övriga teamet så har du möjlighet att utvecklas till en fullfjädrad UX/UI-designer! Sök redan idag då behovet är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior UX/UI-designer till CtrlPrint. CtrlPrint grundades 2001 och är idag Europas ledande företag inom produktion av formgivna finansiella rapporter. Med kontor i Stockholm och London, har de över 600 kunder världen över. CtrlPrint fortsätter expandera och letar nu efter en junior UX/UI-designer. Du kommer att tillhöra ett team på ca 5 personer med hög kompetens inom utveckling, ni sitter tillsammans i företagets lokaler centralt i city. Du blir teamets första UX/UI-designer och ansvarar för användarvänligheten genom att bland annat ha en löpande dialog mellan användare och utvecklingsteamet. Detta är ett uppdrag på lång sikt och därför är det viktigt att du vill satsa på en karriär tillsammans med CtrlPrint.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CtrlPrint. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare med 6 månaders provanställning. Det finns goda möjligheter att bli överrekyterad till CtrlPrint förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

Arbetsuppgifter

Som junior UX/UI-designer på CtrlPrint kommer du arbeta med produktens UX/UI, från design till implementation av CSS och grafiska assets.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för att CtrlPrints produkt ständigt har en god användarupplevelse
 • Starta upp och driva UX-designarbetet framåt
 • Arbeta med kundfeedback genom t.ex. användarintervjuer
 • Föra en dialog mellan utvecklingsteamet och kunderna
Vi söker dig som
 • Har kunskaper inom UX/UI och kan visa upp dessa genom t.ex. portfolio
 • Har kunskaper inom CSS
 • Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat
Det är meriterande om du
 • Har goda kunskaper i Adobe InDesign
 • Har relevant eftergymnasial utbildning inom UX/UI-design
 • Har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
CtrlPrint lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förutom att du är lösningsorienterad som stimuleras av utmaningar så är du snabblärd när det kommer till nya tekniker. Du kommer att få genomföra ett arbetsprov hos CtrlPrint för att visa upp din förmåga för UX/UI. Utöver den kreativa ådran och ögat för detaljer så har du en god social förmåga som gärna vill vara delaktig i ett team.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Hötorget, centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CtrlPrints önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CtrlPrint är Europas ledande samarbetstjänst för produktion av formgivna finansiella rapporter framtagna i Adobe InDesign och Adobe InCopy. De har över 600 rapporterande företag, myndigheter och andra organisationer som kunder.
CtrlPrint startades 2001 och är ett svenskt företag med kontor i Stockholm och London.