Vill du bidra till Academic Works interna rekryteringsprocess?

Vill du bidra till Academic Works interna rekryteringsprocess?

Information om uppdraget

Rollen som Talent Acquisition Assistant har utvecklat mig mycket både affärs- och personlighetsmässigt. Jag har blivit en proffesionell och självgående rekryterare då jag har fått en bra inblick i komptensbaserad rekrytering och utvecklat min intervjuteknik, dels över telefon med mer omfattande telefonintervjuer, men främst vid fysiska intervjuer. Självgående och kvalité är två ord jag anser beskriver rollen allra bäst - du är med och hittar Academic Works nya stjärnor och då gäller det att självständigt hitta nya kvalitetssäkra kandidater! Jag vill tipsa dig som är intresserad av utvecklas inom rekrytering samtidigt som du vill stärka dina kunskaper kring Academic Work som bolag. Jag lovar dig att du kommer trivas om du triggas av utmaningar och av att jobba ihärdigt!

Så här beskriver nuvarande Talent Acquisition Assistant, Helena, sin tjänst. I samband med att Helena tar sin examen kommer hon att börja en heltidstjänst inom Academic Work vilket öppnar upp möjligheten för dig att söka rollen. Vi söker dig som tillsammans med Talent Acquisition Manager kommer att rekrytera in nya stjärnor till Academic Works kontor i Stockholm.

Som Talent Acquisition Assistant är du ett viktigt stöd till Talent Acquisition Manager (TAM) på kontoret och blir en del av Talent Acquisition-teamet i Sverige. Du arbetar med att selektera ansökningar, publicera annonser, hålla intervjuer och ta referenser på kandidater. Våra största och återkommande processer är rekrytering av Account Manager, Consultant Manager och Staffing and Recruitment Assistant.

Arbetsmiljön präglas av hög kvalité. Vi är övertygade om att det är personalen som gör att vi har kunnat genomföra den framgångshistoria som Academic Work är, och du kommer få chansen att bidra till att vi fortsatt hittar rätt medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som Talent Acquisition Assistant kommer du bland annat att arbeta med;
 • Att stötta TAM i rekryteringsprocesser av nya medarbetare främst genom annonsering, selektering, intervjuer och referenstagning.
 • I samarbete med TAM och Event Coordinator vara en del i vårt Employer Branding-arbete genom nätverkande i olika forum så som campus, kåren eller nätverk/forum online.
Vi erbjuder dig en introduktion med nuvarande Talent Acquisition Assistants, samt att du blir en del av en professionell och driven kultur med strävan att alltid utvecklas, växa och ha roligt på jobbet. Du får goda chanser till personlig och professionell utveckling hos oss med bland annat individuell coaching varje månad tillsammans med din chef och en möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom rekrytering som område och framför allt Academic Work.

Vi söker dig som
 • Är studerande och har minst ett år kvar av dina eftergymnasiala studier.
 • Har en god administrativ vana och trivs med att arbeta med telefonen och datorn som främsta arbetsverktyg, där du är trygg med att arbeta med Office-paketet.
 • Arbetat med någon form av försäljning eller liknande arbetsuppgifter där service och kundkontakt är givet.
Du är bekväm med att vara delaktig i olika projekt på en och samma gång, och du är tillräckligt snabb i både fötter och huvud för att kunna anpassa dig till vår organisations omväxlande behov. Du har framförallt en can do- attityd och även om du inte kan lösa alla problem, ger du alltid allt för att gå i land med de utmaningar du möter. Du har en god personlig mognad och vet hur du ska kommunicera och hantera olika personer. Du hanterar en referenstagning med en senior VD lika bra som en telefonintervju med en nyutexad student. Din kommunikativa förmåga är väldigt god och du har ett proffsigt, moget och förtroendeingivande sätt att uttrycka dig på i såväl tal som skrift.

Till dig som vill lite mer - välkommen till oss. We reward ambition!

Övrig Information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid ca 2 dagar/vecka, vid behov
 • Lön: Timlön
 • Placering: Stockholm, Norrtull
 • Kontakt: Fanny Gabrielsson, Talent Acquisition Manager
 • Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här på annan site" nedan. Vi går igenom urvalet löpande.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionsthlmvast@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!