Vill du arbeta som Insight Expert hos globala Lynxeye i Stockholm?

Vill du arbeta som Insight Expert hos globala Lynxeye i Stockholm?

Är du erfaren inom kvalitativ marknadsundersökning och strävar efter att få varva praktiskt arbete med strategiska beslut i projekt, så kan rollen som Insight Expert hos Lynxeye vara rätt för dig. Du kommer att leda det kvalitativa projektarbetet och arbeta med insiktsfrågor från ett nationellt samt internationellt perspektiv.

Information om uppdraget

Lynxeye är en global byrå som fokuserar på varumärkesstrategi, strategisk design, innovation och affärsutveckling. De har kunder över hela världen och kontor i Stockholm, London samt Singapore. Med expertis inom Management Consulting, konsumentinsikt och strategisk design kan de skapa kompletta förändringsresor och engagerande kundupplevelser. Lynxeye finns till för att skapa meningsfull utveckling för sina kunder!

Nu söker Lynxeye en nyfiken och trendkänslig Insight Expert till teamet Core Insight, som idag är tio personer och framförallt arbetar med konsumentinsikter. Som Insights Expert kommer du att tillhöra gruppen som arbetar med kvalitativ metod, och hjälpa ledande företag med målgruppsfrågor och varumärkesstrategier. Du kommer att få en nyckelroll i teamet och ansvara för undersökningar inklusive metodval, insikter och rapportering. Uppdragen som man arbetar i skapar affärsmässig skillnad för kunder såsom exempelvis Volvo Cars, Omni, Uber, Lotus, Spotify och Absolut Vodka. Stockholmskontoret, där du kommer att sitta, är beläget i ljusa, luftiga lokaler vid Sergels torg i centrala Stockholm.

Du erbjuds
 • Att bli en del av ett entreprenörsdrivet företag inom en framtidsbransch
 • En företagskultur som präglas av öppenhet och ödmjukhet samt passion för kund, talang och resultat
 • Kompetensutveckling inklusive individuell utvecklingsplan
 • Internationella karriärmöjligheter
Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag i tjänsten som Insight Expert kommer innebära att konceptualisera och genomföra undersökningar som genererar konsumentinsikter och behov för att vidareutveckla och förbättra kundens produkterbjudande och strategi. Dessutom kommer du att leda och koordinera aktiviteter kopplade till projekt, både individuellt och i rollen som insight lead i teamet. Du kommer i tjänsten även att:
 • Ansvara för att utifrån data formulera tydliga och angripbara insikter och proaktivt komma med idéer
 • Agera specialist och rådgivare inom området kvalitativ undersökning liksom att hantera strategiska partnerskap
 • Säkerställa att processer, verktyg och dokumentation finns på plats för att stödja effektiva och konsekventa arbetssätt, samt att utveckla nya metoder och produkterbjudanden för att möta kundbehov och driva nya affärer
Tjänsten passar dig som har en passion för varumärken, strategiska marknadsfrågor och ett intresse för konsumentbeteenden. Du trivs i roller där du får använda din kommunikativa och pedagogiska förmåga för att presentera information på ett lättförståeligt sätt.

Vi söker dig som
 • Ett krav för tjänsten är att du i ditt personliga brev tydligt kan återberätta om din erfarenhet inom området marknadsundersökning och kvalitativ metod
 • Har en akademisk utbildning inom marknadsföring, beteendevetenskap, ekonomi eller motsvarande
 • Har minst tre års arbetslivserfarenhet efter avslutade studier, inom market research, konsumentinsikter eller liknande samt har gedigen erfarenhet av att samla in konsumentinsikter och testa samt utvärdera diverse insamlingsmetoder
 • Har erfarenhet av projektledning
 • Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift
För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi gärna att du som person har ett analytiskt och problemlösande förhållningssätt, arbetar metodiskt och bygger strukturer som du och andra kan utgå från. Du tar ansvar för och driver dina ansvarsområden framåt tillsammans med dina kollegor för att uppnå organisationens gemensamma mål.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Placering: Sergels Torg 12, centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lynxeyes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
 • Det kommer ingå analytiska tester och ett personlighetstest i rekryteringsprocessen.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsundersökning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Lynxeye här.