Vill du arbeta med ekonomisupport på ett globalt modebolag?

Vill du arbeta med ekonomisupport på ett globalt modebolag?

På huvudkontoret av det här globala modebolaget arbetar ett team med bemötningen av olika frågor kopplade till bokföringen på en internationell nivå. I supportteamet sitter medarbetare som brinner för att ge en bra service med den kunskapen de har inom bokföring. Låter detta som ett team för dig? Ansök då tjänsten redan idag, då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Supportteamet består idag av medarbetare som arbetar med supportfrågor som rör bokföringen världen över. Här kommer du ha en koordinerande roll och vara mellanhanden mellan Finance & Accounting Solutions teamet, som driver olika projekt inom utvecklingen av bland annat SAP och rutiner relaterade till bokföringen. Det är ett team med högt i tak där du får ta ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter, samtidigt som du får möjligheten att arbeta när erfarna kollegor och utvecklas. Det här uppdraget kommer pågå i 6 månader, och du kommer in och stöttar upp med din kompetens inom bokföring och service.

Du erbjuds

Möjligheten att arbeta i en koordinerande och utvecklande roll inom bokföring och service

Möjligheten att arbeta på ett stort svensk globalt modebolag och lära dig mer kring hur en sådan verksamhet fungerar

Möjligheten att tänka nytt och komma med dina idéer och förslag

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i den gemensamma mailkorgen och hantera olika ärenden kopplade till bokföringen och SAP-plattformen. Du kommer besvara frågor själv, men även säkerställa att rätt person kan driva frågan vidare och utveckla de befintliga processerna. Du kommer även testas på din prioriteringsförmåga och koordinera mellan ärenden som kommer in till teamet.

Vi söker dig som

Du har 1-2 årserfarenhet av bokföring

Du har en avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi

Du har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift, då språket används i det dagliga arbetet

Som person är du:

Serviceinriktad

Flexibel

Orädd

Vi kommer i den här processen lägga stor vikt vid din erfarenhet, motivation och dina personliga egenskaper. Vi ser därför att du motiverar dig väl i din ansökan till oss, och säkerställa att du lyfter fram på vilket sätt du kommer bidra till den här rollen.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: heltid, 6 månader med chans till förlängning
  • Lön: Timbaserad månadslön enligt kollektivavtal
  • Placering: Marievik
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget kommer att ges senare under processen.