Vi söker konsumentintervjuare till kortare uppdrag!

Vi söker konsumentintervjuare till kortare uppdrag!

Vi söker dig som är serviceinriktad och vill arbeta vid två tillfällen i maj! Du kommer att vara en nyckelperson i en stor undersökning som görs på flera orter i Sverige! Din uppgift är att intervjua kunder som köper kvällstidningen, syftet med undersökningen är att gå till botten med - när och varför köper konsumenter tidningen?

Information om uppdraget

Det här uppdraget är en förfrågan från kända kvällstidningar! Dom vill genomföra en undersökning kring synlighet av tidningar, och varför inköpen görs. Du kommer att fånga upp konsumenterna i och utanför butiken och genföra kortare kundintervjuer (tar ca. 3 min). Dessa undersökningar kommer att utföras i hela Sverige och deltagaren kommer få ersättning för att denne deltar - dvs du kommer vara mycket uppskattad!

Du erbjuds
  • Ett roligt uppdrag där du får dryga ut studiekassan!
  • Meriterande erfarenhet av servicearbete och kundundersökning!
  • En fot in på Academic Work
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av att intervjua kunder på de olika butikerna. Det viktiga och utmaningen i undersökningen är att få tag på köparna av kvällstidningarna. Ni kommer att besöka 4 olika ICA profiler: ICA Maxi, ICA Kvantum, ICA supermarket och ICA nära. Och du kommer att utföra mellan 12-125st kundintervjuer per profil beroende på hur stor butiken är samt kundantalet. Efter att intervjuerna är klara kommer du också att rapportera in i ett system där allt sammanställs.

Butiker som ska besökas:

Maxi Vasa Handelsplats Södertälje 17:e maj

Maxi Värmdö 20:e maj

Vi söker dig som

Övrig information
  • Start: 17 maj
  • Arbetstider: 8-17 eller 9-18
  • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se