Vi söker flyttpersonal på deltid!

Vi söker flyttpersonal på deltid!

Studerar du idag och är trött på att bara leva på CSN? Söker du efter ett flexibelt arbete där du får motion samtidigt som du tjänar pengar? Sök då tjänsten hos vår kund Rapidstäd, just nu behöver dem dig som är flexibel, serviceinriktad och har körkort. Välkommen in med din ansökan idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för vår kundsräkning flyttpersonal på deltid. Rapidstäd är ett kundfokuserat företag med filosofin att kundfokus är nyckeln till allt. Deras framgång definieras inte enbart av en uppsättning siffror varje månad, utan snarare av hur nöjda både deras medarbetare och kunder är. Rapidstäd tror att det finns ett direkt samband mellan de två, varje beslut som tas bygger på att uppnå högsta möjliga betyg på båda sidorna.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som flytthjälp kommer du tillsammans med din kollega att hjälpa personer runt om i Stockholm med deras flytt. Tjänsten kräver att du som person är flexibel och tycker om en roll där du får ge god service till alla kunder.

Vi söker dig som
  • Är studerande på eftergymnasial nivå.
  • Har goda kunskaper i svenska, endast tal.
  • Har B-körkort.
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, vid behov.
  • Placering: Stockholm med omnejd.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se