Vi söker en driven och motiverad frontend-utvecklare!

Vi söker en driven och motiverad frontend-utvecklare!

Brinner du för frontend-utveckling och drivs av att lösa problem och ansvara för att projekt och arbetsuppgifter löses på bästa möjliga sätt? Då är detta rollen för dig! Vi söker nu efter en erfaren, men framförallt hungrig, utvecklare som vill ta över stafettpinnen inom frontend-utveckling på vår kunds revisionsavdelning. Om du vill fortsätta din karriärsutveckling inom frontend-utveckling, ta chansen och sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för vår kunds räkning en frontend-utvecklare till deras revisionsavdelning för ett långsiktigt uppdrag. Vår kund är marknadsledande i Sverige inom revision, redovisning och rådgivning med 50 000 kunder över hela Sverige. Deras vision är ett väl fungerande, hållbart näringsliv och samhälle som inger förtroende. Här är kunskap centralt och medarbetarnas kunskap, expertis och erfarenheter värderas högt.

Du erbjuds:
 • En arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där intern karriär uppmuntras
 • Du kommer att få arbeta i en föränderlig miljö, eftersom vår kund som organisation strävar alltid efter förbättringar och uppdaterar kontinuerligt sitt arbetssätt, med fokus på att automatisering av effektiva processer
Arbetsuppgifter

I rollen som frontend-utvecklare kommer du arbeta mycket med datadriven revision och utveckling inom JavaScript, HTML och CSS. I denna roll kommer du att ha stora kontaktytor och samarbeten med andra team på företaget. Företaget startade en agil resa för ett par år sedan och man kommer här ha stort ansvar i att driva projekt och arbetsuppgifter självständigt framåt.

Vi söker dig som
 • Har en relevant akademisk utbildning, exempelvis datavetenskap, systemvetenskap eller dylikt
 • Har någon arbetslivserfarenhet från frontend-utveckling med JavaScript, HTML och CSS
 • Ett driv och intresse för ny teknik och utveckling
 • Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift
Det är även meriterande om du har erfarenhet från arbete i React eller Angular.

Som person är du:
 • Självgående
 • Problemlösande
 • God samarbetsförmåga
I denna rekryteringsprocess kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och motivering för tjänsten, därför ser vi att du gärna motiverar ditt intresse för tjänsten genom hela rektyeringsprocessen. För att trivas i rollen och med den typ av projekt vår kund arbetar med så behöver du vara strukturerad och ha en väl utarbetad approach till problemlösning.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid och mycket goda chanser till överrekrytering
 • Placering: Stockholm, Vasastan
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se