Vi söker en Reception Assistant till Stockholm Väst!

Vi söker en Reception Assistant till Stockholm Väst!

"Det bästa med att jobba i receptionen på Stockholm Väst är att befinna sig i händelsernas centrum. Glädjen ligger i det dagliga mötet med kollegor, kunder och kandidater som tillsammans är med och skapar den varma och välkomnande atmosfären i receptionen. Att jobba i receptionen är en fantastisk möjlighet för den som söker ett utvecklande och roligt deltidsjobb vid sidan av studierna i ett företag som ständigt växer och vars företagskultur är levande!"

Information om uppdraget

Så här beskriver en av våra receptionsassistenter rollen som Reception Assistant och varför hon trivs så bra i den.

Som Reception Assistant bemannar du kontorets reception och tar emot inkommande samtal och besökare. Du assisterar även vår Reception Manager och de andra receptionisterna samt utför en del administrativa och koordinerande uppgifter på kontoret. Hos oss ska man mötas av mycket energi, värme och glädje. Det får inte undgå någon besökare att vi brinner för att ge dem förstklassig service. Är det något du kan skriva under på? Då är det dig vi söker!

Arbetsuppgifter

Som Reception Assistant kommer du bland annat att arbeta med att;
 • Ta emot våra besökare såsom kandidater, kunder, interna kollegor och leverantörer och säkerställa att de få bästa tänkbara service
 • Ge service via telefon genom vår centrala växel
 • Besvara frågor från kunder, konsulter och kandidater via mail
 • Hantera en stor mängd interna ärenden och kontorsbeställningar samt bidra till receptions utveckling av rutiner och arbetssätt
 • Säkerställa att receptionen är snygg och prydlig och påfylld vad gäller t.ex. kaffe, dryck, magasin och dagstidningar
För att få en så bra start som möjligt kommer du att få en gedigen upplärning med vår Reception Manager. Tjänsten passar dig som vill bli en del av en ung, hungrig kultur med strävan att alltid utvecklas, växa och ha roligt på arbetet. Du får goda chanser till personlig och professionell utveckling hos oss med bland annat individuell coaching varje månad tillsammans med din chef.

Vi söker dig som
 • Är student med minst 1 år kvar av dina studier, exklusive utlandsstudier
 • Brinner för service och kontakt med människor
 • Har relevant yrkeserfarenhet inom service och/eller försäljning
 • Har viss administrativ vana och trivs att arbeta med telefonen och datorn som främsta arbetsverktyg
 • Är bekväm med att uttrycka dig i skrift på både svenska och engelska
Har du arbetat i restaurangbranschen är det meriterande då rollens rörliga karaktär innebär service i kontorslandskap, kök och receptionsområdet. Vi ser det också som meriterande om du har vana med officepaketet då mycket av det vi gör styrs av Outlook.

Du är en person som möter andra med ett stort leende och positiv energi, tar ansvar för ditt arbete och har ett stort engagemang i ditt jobb. Du kommer gärna med egna initiativ eller förslag på lösningar. Att kunna hantera oförutsedda händelser och vara flexibel, utan att tappa fokus på att prioritera och strukturera ditt arbete är avgörande för lyckas i rollen. Här varierar arbetstempot från stundtals väldigt högt till lugnare under vissa tider på dagen. Därför förutsätter vi att du kan prioritera din tid utifrån detta, och att du är stresstålig. Vidare ser vi att du har en god förståelse kring vikten av att skapa goda relationer med både externa besökare och dina kollegor på kontoret och har god samarbetsförmåga. Du är driven och bidrar gärna till att utveckla vår reception. Du trivs givetvis i ett väldigt socialt och utåtriktat arbete.
Viktigaste egenskapen är att du är prestigelös som person då arbetet ofta kräver att man rycker in och hjälper till där det behövs.

Till dig som vill lite mer - välkommen till oss. We reward ambition!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: ca 10-15 timmar i veckan, samt heltid under loven
 • Placering: Stockholm Väst, Norrtull
 • Kontaktuppgifter: Fanny Gabrielsson, Talent Acquisition Manager, talentacquisitionstockholmvast@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionsthlmvast@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLIENT DESCRIPTION
Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!