Vetgirig tekniker som vill utvecklas inom automation

Vetgirig tekniker som vill utvecklas inom automation

Som Automationstekniker på One Nordic får du möjlighet att arbeta praktiskt och samtidigt utmanas genom att på sikt bli specialist inom ditt område. Du har chansen att etablera dina kunskaper och hjälpa företaget framåt, och samtidigt få utrymme att skapa dina egna förutsättningar. Vi söker dig som är vetgirig och har viljan att utvecklas, sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Automationstekniker till One Nordic. Syftet till rekryteringen är att skapa en roll som ska bli en brygga mellan ingenjörerna och montörerna. Du kommer arbeta tillsammans med montörerna men vara den som löser de tekniska problemen i säkerhetssystemet tillsammans med de specialister som utvecklat det. One Nordic ser långsiktigt på rollen och söker en person som vill utvecklas tillsammans med dem.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos One Nordic. Uppdraget kommer att vara på heltid 6 månader fram och därefter överrekrytering till hos One Nordic, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Automationstekniker kommer du börja arbeta som montör av ett säkerhetssystem på en byggarbetsplats. Eftersom byggarbetsplatsen är under jord arbetar du i tunnelsystem där säkerhetssystemet kopplas upp i samband med utbyggnad av tunnlar. Rollen kommer innebära nästan uteslutande praktiskt arbete där du vistas i tunnlarna men också visst administrativt arbete i form av arbetsberedning etc.

När du har lärt dig hur säkerhetssystemet fungerar kommer du utvecklas mer mot att lära dig automationen bakom systemet för att därefter ta dig an en specialistroll. Då tar du dig an rollen som support och brygga mellan ingenjörer och montörer. Målet är att växa in i rollen och i takt med din egna utveckling ta dig an större ansvar.

Du kommer till exempel att:
 • Montera upp larmskåp och driftsätt så att flera system synkar med varandra
 • Felsöka och kontrollera larmsystem
 • Agera support och brygga mellan ingenjörer och montörer
Tjänsten passar dig som gillar att arbeta praktiskt men vill utvecklas inom automation. Vidare passar det dig som har ett öga för detaljer och uppskattar att dela med dig av dina kunskaper.

Vi söker dig som
 • Har en gymnasial- och/eller eftergymnasialutbildning inom el
 • Ha ett genuint intresse för teknik
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom automation inom industri eller processindustri.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna roll och första hand är det viktigt att du är nyfiken och initiativtagande. Då du kommer arbeta med ett system som påverkar andras säkerhet är det viktigt att du är noggrann i ditt sätt att arbeta. Du har en god samarbetsförmåga och kan agera informativt gentemot kollegor och kunder, men har inte heller några problem att ta självständiga beslut.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Visstid, 6månader
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och One Nordic önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork