Verksamhetsutvecklare till MTR Pendeltågen!

Verksamhetsutvecklare till MTR Pendeltågen!

Vill du arbeta i ett företag som satsar på ständig utveckling och är i en spännande tillväxtfas? Gillar du siffror och att arbeta analytisk? Sök tjänsten som verksamhets utvecklare till MTR Pendeltågen i dag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för MTR Pendeltågens räkning en verksamhetsutvecklare till ett växande företag inom infrastruktur. Ditt uppdrag är att kontinuerligt driva ett effektivt utvecklingsarbete inom avdelningen, baserat på företagets affärsplan, strategier och processer. Du ansvarar för att samordna avdelningens interna och externa rapportering, följa upp nyckeltal samt koordinera budgetarbetet. Vidare driver du egna projekt inom samtliga delar av HR-området. Du arbetar tätt ihop med HR- och kommunikationschefen och interagerar med många roller, framförallt chefer och specialister, både nationellt och internationellt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget kommer att vara på heltid. Om alla parter är nöjda med samarbetet så är tanken att du blir överrekryterad till företaget.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare kommer du arbeta med
 • Självständigt initiera och driva utvecklingsprojekt inom hela HR-området, både på egen hand och i samarbete med övrig organisation
 • Hålla samman och, tillsammans med HR- & kommunikationschefen, vidareutveckla det långsiktiga strategiarbetet
 • Säkerställa intern och extern rapportering, inklusive förberedelse av presentationsmaterial och revisioner
 • Samordna och vidareutveckla HR- & kommunikationsavdelningens budgetarbete, resultatplaner, nyckeltalsuppföljning och förbättringsförslag
 • Genomföra analyser och ta fram olika typer av beredningsunderlag
 • Stötta vid kvalitetssäkring av dokument och rutiner samt vid revisioner av HR- och kommunikationsavdelningens arbete
Du blir en del av MTR Pendeltågens HR- och kommunikationsavdelning med 10 medarbetare. Vardagen präglas av ett stort engagemang, professionalism och ett gott samarbete! Du rapporterar till HR- & kommunikationschef.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har
 • En akademisk utbildning, helst inom ekonomi
 • Arbetslivserfarenhet från liknande uppgifter, såsom arbete med analyser och budget samt erfarenhet av att identifiera och driva projekt, utvecklings- och förändringsarbete.
 • Mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska, då koncernspråket är och rapporteringen sker på engelska.
 • Mycket goda kunskaper i Excel och Powerpoint
 • Goda kunskaper i övriga Officeprogram
Som person är du affärsmässig, självgående och förtroendeingivande person med hög analytisk förmåga och stark drivkraft. Du kan snabbt skapa dig en bild av hur olika faktorer hänger samman, även utanför HR- området, och du samarbetar obehindrat på alla nivåer i organisationen. Vidare är du lyhörd och öppen för förändrade krav i verksamheten och anpassar ditt arbete efter dessa.

Övrig information
 • Start: December/ Efter överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTR Nordic AB är ett helägt dotterbolag till MTR Corporation Ltd (UK) med säte i London och ingår i den globala MTR-koncernen. De är ca 4800 medarbetare som ser till att mer än en miljon resor kan genomföras med tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm varje dag och att Sveriges punktligaste snabbtåg mellan Stockholm och Göteborg tuffar