Verksamhetsutvecklare inom digitalisering till växande konsultbolaget Xeeda

Verksamhetsutvecklare inom digitalisering till växande konsultbolaget Xeeda

Har du tidigare arbetat med Microsofts arkitektur och lösningar med fokus på modernt digitalt arbetssätt baserat på Office 365, SharePoint och Teams och vill vara med på Xeedas kunders digitala resa genom att översätta teknik till verksamhetsnytta? Vi söker dig som har några års erfarenhet som teknisk projektledare, konsult, produktspecialist eller motsvarande och som känner dig redo för nästa steg i karriären. Du erbjuds en utmanande tjänst på ett bolag som värnar om sina anställda. Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Xeedas räkning en verksamhetsutvecklare som kommer att driva kundernas digitala utveckling med fokus på Office 365 och Sharepoint. Du kommer att tillhöra en grupp som idag består av ett trettiotal erfarna kollegor som är verksamma som managemanetkonsulter inom roller som verksamhetsutvecklare, förändringsledare, upphandling och leverantörsstyrning samt projektledning.
Du kommer att vara placerad på Kungsgatan mitt i Stockholm City men i hög grad spenderar du dina arbetsdagar ute hos Xeedas kunder som är placerade främst i Stockholm med omnejd.

Xeeda etablerades 2004 och har sedan dess arbetat med större företag och organisationer inom både den offentliga och privata sektorn. Xeedas värdegrund bygger på samverkan, precision och resultat. Det betyder att de jobbar i nära samspel med kunden för att kunna ge precisa rekommendationer och fokusera på resultat. Du erbjuds en spännande tjänst på en arbetsplats med trygga arbetsvillkor och får en möjlighet att umgås med trevliga och kunniga kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Xeedas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Xeeda.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare kommer du att stödja kunderna inom både privat och offentlig verksamhet med att utveckla ett digitalt arbetssätt baserat på Office 365 och SharePoint. Du är delaktig i förstudier, en verksamhetsutvecklingsfas med visualisering av arbetssätt och nytta samt idéskapande där du har en rådgivande dialog med kunderna.

Mer specifikt kommer du att:
 • Genomföra förstudier, visualisera nyttor och agera rådgivare inom digitalt arbetssätt.
 • Medverka vid kravställning och upphandlingsarbete samt rådgivning och projektledning för införande och förändring av arbetssätt i stora O365-projekt.
 • Arbeta som projektledare och delprojektledare.
Tjänsten passar dig som vill anta en utmanande teknisk tjänst som ger dig möjlighet att utvecklas både på ett personligt och på ett yrkesmässigt plan. Du kommer att utgöra en viktig funktion i att, med din expertis, utveckla Xeeda som företag såväl som deras kunder.

Vi söker dig som
 • Har en relevant akademisk universitet- eller högskoleexamen.
 • Har några års erfarenhet som teknisk projektledare, konsult eller produktspecialist.
 • Har goda kunskaper inom Microsofts arkitektur och lösningar med fokus på Office 365, SharePoint och Teams.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Det är meriterande om du har arbetat inom offentlig verksamhet samt har ett eller flera relevanta referensuppdrag att berätta mer om.

Som person är du en duktig kommunikatör med stort intresse för digitalisering och tillhörande tekniker. Du har en god förståelse i att översätta teknik till verksamhetsnytta och har lätt för att göra dig förstådd. Du har en ödmjukhet gentemot din kompetens och en god förmåga att på ett professionellt sätt hantera såväl kollegor som kunder. Du har en god förmåga att driva parallella projekt framåt och jobbar strategiskt mot kunderna.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas
 • Placering: Kungsgatan, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Josefin Nilsson, Rekryterare
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Xeeda är ett oberoende konsultföretag som grundades 2004 av nuvarande ägare Mats och Urban. Xeeda var redan från början tänkt att förknippas med kvalificerade konsulttjänster som gör skillnad och skapar resultat. Målbilden var ett företag med konsulter och rådgivare som alltid levererar mer än vad kunden förväntar sig. Namnet Xeeda är en ordlek på det engelska uttrycket exceed ya vilket fritt översatt betyder att överträffa dig. Xeedas värdegrund bygger på samverkan, precision och resultat.