Verksamhetskonsult till bizview

Verksamhetskonsult till bizview

Bizview Systems växer! Trivs du med att arbeta i gränslandet mellan ekonomi och IT? Just nu söker vi efter en verksamhetskonsult som kommer att utforma och stötta kunder i programvaran BizView. Om du vill arbeta med kundnära verksamhetsstyrning - Ta chansen och var med på en spännande resa i ett företag med goda utvecklingsmöjligheter!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bizview Systems räkning en social och driven verksamhetskonsult som kommer att arbeta tätt med företagets kunder och ansvara för bland annat leverans, installation och utbildning inom Bizview Systems egna system med samma namn. Du kommer att ge understöd åt kunderna i form av analysverktyg, underlag för verksamhetsstyrning, budgetarbete och många andra högst affärskritiska arbetsuppgifter. Bizview Systems arbetar tillsammans med över 500 kunder i Norden, bland andra Skandia, Electrolux och Samhall. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team som idag består av sex personer på deras kontor beläget på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm. Du arbetar huvudsakligen mot dina kunders ekonomiavdelningar och arbetet har därför ett ekonomifokus, där du kommer att agera expert inom BizView:s alla områden!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bizview Systems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bizview Systems.

Arbetsuppgifter

I din roll arbetar du med att skräddarsy en kundlösning med programvaran BizView, en ledande webblösning för prognostisering, budgetering, rapportering och analys. Ditt arbete innebär att du ingår i ett team som levererar skräddarsydda lösningar till kunden. Du gör först en grundläggande kravanalys ute hos kund för att fånga upp behov och hur du på bästa sätt kan tillgodose dessa. Du medverkar sedan i lösningsdesignen i BizView och utbildar samt vägleder kunderna i systemet för att de ska få ut maximal nytta. Rollen ligger i gränslandet mellan verksamhet och teknik med en blandning av ekonomi och IT. Ditt arbete sker i projektform, där du vanligtvis arbetar i flera parallella projekt.

Du kommer till exempel att:
  • Identifiera kundens behov genom kravanalys
  • Medverka i att skapa en lösningsdesign i BizView samt utbilda och vägleda kunder i systemet
  • På sikt bli senior konsult och agera expert ut mot kund och partners
I förlängningen kan du komma att ta dig an allt större kunder, där du arbetar mycket med kundvård och relationsskapande samt agera säljstöd/expert åt företagets säljarkår och partners. Du kommer att arbeta med flera parallella projekt där kunderna huvudsakligen finns i Stockholm, men även i resten av Sverige och Norge. Via Bizview Systems växande partnernätverk finns även kunder i England och övriga Europa vilket gör att några resdagar per år förekommer.

Vi söker dig som
  • Är civilekonom med IT-inriktning eller systemvetare/ingenjör med ekonomikompetens
  • Har något års erfarenhet av arbete med prognos/budget/rapportering och känner dig trygg i en roll som konsult med inriktning ekonomi/IT
  • Har tidigare erfarenhet eller ett stort intresse av SQL
  • Är van av att arbeta med Microsoft Excel
  • Är flytande i svenska, både tal och skrift samt duktig i engelska, tal och skrift då du kommer kommunicera med BizViews kunder på både svenska och engelska
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i en konsultroll med mycket kundkontakt där det är viktigt att du är flexibel och duktig på att samarbeta. Detta då du snabbt ska kunna sätta dig in i hur kunderna arbetar och hur BizView förenklar deras vardag. Vidare har du ett problemlösande arbetssätt och är lösningsorienterad.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 40h/v

Placering: Centrala Stockholm

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BizView Systems huvudmål är att förenkla sina kunders vardag med hjälp av intuitiva, kompletta och kostnadsreducerande verktyg för verksamhetsstyrning. Man utvecklar och levererar lösningar baserade på Microsoft-teknologi inom rapportering, budget-/prognos och konsolidering. Genom att använda Microsoft Excel som användargränssnitt gör de det enklare för många kunder och sparar mycket resurser, både i tid och i pengar, samt gör att implementering och användning av de nya lösningarna sker snabbt och problemfritt. Bizview Systems arbetar dels direkt mot kund men även via återförsäljare via kontor i Stockholm, Göteborg, Skellefteå och Oslo. På företaget arbetar ca. 30 personer varav 6 i Stockholm. BizView är ett av de ledande systemen inom prognostisering, budgetering, rapportering och analys i Norden. Programvaran erbjuder ett webbaserat Excel-liknande användargränssnitt i kombination med kraftfull workflowstyrning. BizView är en öppen lösning som även passar bra ihop med QlikView och Microsofts beslutsstödslösningar. BizView utvecklas och marknadsförs av Bizview Systems och återfinns hos över 1000 företag.