Verksamhetskonsult till VEGA i centrala Stockholm!

Verksamhetskonsult till VEGA i centrala Stockholm!

VEGA söker sin nästa stjärna för rollen som Verksamhetskonsult. Är du en nyexaminerad civilingenjör eller ekonom som gillar att arbeta med problemlösning i en föränderlig miljö? Är du också en affärsmässig och driven person som gillar att arbeta med att utveckla kundrelationer och trivs med att arbeta under eget ansvar? Ta chansen och var med på en spännande resa där du på sikt kan bli senior konsult och göra karriär inom verksamhetsutveckling!

Information om uppdraget

VEGA är ett konsultbolag som har funnits i 22 år och levererar kvalificerad verksamhetsutveckling gentemot stora och medelstora kundföretag. Företagskulturen kan bäst beskrivas med deras fyra värdeord som de tillsammans tagit fram: Vilja, Energi, Gemenskap och Ansvar. Under åren har de arbetat inom 20 olika branscher och hjälper flera stora kända kundkoncerner. Du kommer arbeta tillsamman i ett team om 12 personer på deras kontor beläget i centrala Stockholm. Det är ett sammansvetsat team som gillar att umgås efter arbetstid där de genomför sport- och kulturella aktiviteter. Vidare har de två konferenser per år, löpande After Works samt julmiddag och årlig 5-kamp innan sommarsemestern. Hos VEGA erbjuds du bra förmåner som ett generöst friskvårdsbidrag och massage en gång i månaden.

Din närmsta chef är mån om att du ska välkomnas till företaget på bästa sätt och du kommer därför få en ordentlig introduktion till din tjänst. Du kommer att få riktiga kundcase inom den första månaden men då med stöttning av din chef eller en kollega.
En gång i månaden anordnas ett konsultmöte som inleds med en gemensam frukost, därefter går man igenom de pågående kunduppdragen, genomför erfarenhetsutbyten samt går i genom nyheter inom VEGAs kompetensområden.

Tjänsten passar dig som vill arbeta med kvalificerad verksamhetsutveckling gentemot middle - och top management. Hos VEGA finns inga stoppklossar för din utveckling. Du erbjuds varierande och stimulerande arbetsuppgifter där problemlösning, projektledning och kundrelationer ligger i fokus.

Arbetsuppgifter

Ibland säger man att ingen dag är den andra lik och i den här tjänsten är det verkligen det. Som verksamhetskonsult kommer du att arbeta i en projektledande och konsultativ roll med helhetsansvar genom projektets alla faser. Du arbetar nära kunden med alltifrån kartläggning av verksamheten, formulering av mål, utarbetande och införande av system till uppföljning av färdiga system. Samtliga projekt genomsyras av att du upprättar en tydlig struktur och följer VEGAs projektmodell och metod.

Du kommer till exempel att:
 • Själv sköta kontakten med dina kunder.
 • Samordna tidsplanering, information och möten för dina egna projekt.
 • Arbeta med implementering av verksamhetssystem, internrevisioner och utbildningar.
Vi söker dig som

För att kunna nyttja dessa möjligheter behöver du ha en del kunskap och erfarenhet med dig din första dag medan resten kan du lära dig. Men du behöver:
 • Precis har tagit, eller är på väg att avsluta din civilingenjörsexamen inom industriell ekonomi, eller masterexamen inom ekonomi.
 • Har kunskap inom och ett intresse för frågor som rör verksamhetsutveckling, -system, metoder och modeller.
 • Är intresserad av områden som rör processutveckling, hållbarhetsarbete, miljö och - kvalitet samt arbetsmiljöledning.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift med hänsyn till de interna och externa kontakterna du kommer att ha i rollen.
 • Innehar B-körkort.
Det är ett stort plus om du:
 • Har intresse för IT-system och modern kommunikation.
 • Erfarenhet av system som SharePoint.
 • Har erfarenhet av kundrelationer och helst har jobbat som konsult tidigare, exempelvis vid sidan av studierna.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper i den här rekryteringsprocessen. Som person är du:
 • Strukturerad.
 • Relationsskapande.
 • Affärsmässig.
 • Orädd.
Självklart identifierar du dig med VEGAs värdeord: Vilja, Energi, Gemenskap och Ansvar.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Vasagatan, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och VEGAs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VEGA hjälper stora och medelstora företag och organisationer i sin verksamhetsstyrning för ökad effektivitet och lönsamhet. Detta gör de genom att erbjuda de bästa konsulterna i Sverige genom sin nisch, attraktivaste ledningssystemen och användarvänliga IT-verktyg. Tyngdpunkten i deras tjänsteportfölj ligger inom uppbyggnad och underhåll av verksamhetssystem inom områdena kvalitet, miljö, arbetsmiljö och socialt ansvarstagande. VEGAs vision är att de ska vara Nordens ledande konsultbolag inom verksamhetsutveckling.

Ta gärna en titt på VEGAs hemsida för att få en bild av vilka kunder som du kommer att få arbeta tillsammans med.