Vass redovisningsekonom till Circle K

Vass redovisningsekonom till Circle K

Har du tidigare erfarenhet av redovisning och är redo att ta steget mot en specialistroll? På Circle K kommer du till en arbetsplats där stämningen är god och möjligheten att utvecklas stor. Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Circle Ks räkning en redovisningsekonom. Finansavdelningen på Circle K består av 15 personer och söker nu efter en ny medarbetare. Arbetsplatsen genomsyras av en hjärtlig stämning där man arbetar tillsammans.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Circle K.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom på Circle K kommer du att tillhöra finansavdelningen, men arbeta främst med en kollega som du kommer att ha liknande arbetsuppgifter som.

Du kommer till exempel att:
 • Ha ansvar för punktskatter, inklusive månatlig avstämning och betalning till Skatteverket
 • Ha ansvar för fastighetsskatt och fastighetsskattdeklarationer
 • Planera och koordinera revisorskontakt
 • Ha ansvar för pensionsrapportering enlig IFRS och SwGAAP
 • Följa upp sociala kostnader
 • Arbeta med årsredovisningar
Tjänsten passar dig som arbetat med redovisning sedan tidigare och nu vill gå mer mot en expertroll med fokus på skatt och pension.

Vi söker dig som
 • Har en kandidatexamen i ekonomi från universitet eller högskola
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Professionell kunskap i svenska och engelska i tal och skrift, då kommunikationen kommer att ske på båda språken
 • Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med redovisning på större bolag
I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, motivera därför väl varför du skulle passa för denna tjänst. För att trivas i rollen tror vi att du med lätthet arbetar på ett strukturerat sätt och inte lämnar något åt slumpen. Vidare ser vi att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är nyfiken på att lära. Vi ser också att du värdesätter en god stämning på arbetsplatsen och bidrar till detta med en god samarbetsförmåga och en positiv inställning.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Mariatorget
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Circle K är ett varumärke för närbutiker och drivmedelsstationer. De erbjuder dig en arbetsplats med ett öppet, innovativt klimat med stora möjligheter att påverka och ta egna initiativ redan från början. Företaget har en tydlig prestationskultur och i kombination med dina ambitioner gör det utvecklingsmöjligheterna inom Circle K oändliga. Företagets värderingar Modig, Öppen, Engagerad och Omtänksam vägleder de anställda i hur de gör affärer och agerar mot varandra, mot kunder och mot deras omvärld.