Var med på CatalystOne's utvecklingsresa som IT-konsult!

Var med på CatalystOne's utvecklingsresa som IT-konsult!

Innehar du en bred utbildning och vill jobba inom IT i centrala Stockholm? Har du även ett stort kundfokus och tycker att Human Capital Management är spännande? CatalystOne befinner sig just nu i en tillväxtfas där de söker någon som vill utvecklas långsiktigt med dem, i en roll som IT-konsult. Vi söker nu dig med stort resultatfokus och med varmt hjärta, som tycker om att ha roligt på jobbet!

Information om uppdraget

I samarbete med CatalystOne söker Academic Work en IT-konsult, med start så snart som möjligt. CatalystOne arbetar för att erbjuda den bästa Human Capital Managent (HCM) och är idag ledande på den nordiska marknaden för HCM-system. Med en stark produkt och lika stark företagskultur, befinner sig företaget nu på en spännande utvecklingsresa där de behöver fler ambitiösa medarbetare. Som medarbetare delar samtliga företagets mentalitet som präglas av samarbete och positiv laganda!

CatalystOnes kontor finns idag på Vasagatan men kommer inom kort flytta till nya, moderna lokaler ett stenkast bort. Företaget finns i Sverige, Norge, Danmark och Indien, där det i Sverige arbetar cirka 20 medarbetare idag. Trots geografiska avstånd mellan länderna finns en nära sammanhållning då de ses ofta på resor och olika aktiviteter. I rollen som IT-konsult kommer du att ingå i ett härligt team med stark gemenskap, som tycker om att hitta på roliga saker tillsammans såsom middagar och AWs. I teamet har alla stort resultatfokus med varmt hjärta, vilket vi gärna ser att du också har.

Arbetsuppgifter

Som IT-konsult kommer du att arbeta tätt med HR-konsulter där du medverkar på möten med företagets kunder. Målet med dessa möten är omsätta kunders affärsbehov och krav av HCM till tekniska lösningar, samt föreslå tekniska lösningar till de behov som identifieras. Eftersom du kommer att få en gedigen introduktion till dina arbetsuppgifter genom att skugga en kollega, krävs ingen större förkunskap inom IT eller området.

Vidare kommer du att
 • Analysera kunders systemlandskap och därigenom identifiera samt konfigurera de bästa lösningarna
 • Utveckla, dokumentera och implementera de tekniska delarna av leveransen
 • Hjälpa befintliga kunder med integrationer för befintliga system och lösningar
 • Ansvara för projektmöten och workshops under implementeringarna
För att trivas i rollen ser vi att du har affärsfokus och är en trygg samarbetspartner till befintliga och blivande kunder. Tjänsten passar även dig som vill bli en del av ett familjärt team och som ser dig själv utvecklas internt.

Vi söker dig som

Vi ser att du har en relevant universitetsutbildning, alternativt en YH-utbildning. Vidare har du en teknisk förståelse och grundläggande kunskaper inom IT. Om du förstår kod eller har grundläggande kunskaper i att programmera är det ett stort plus.

För tjänsten krävs även
 • Tidigare erfarenhet av arbete mot kunder, exempelvis inom kundservice, support, sälj eller som konsult tidigare
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, eftersom du kommer använda båda språken i kontakt med kunder. Att även vara bekant med andra skandinaviska språk kommer att vara till din fördel.
Det är meriterande om du har
 • Viss teknisk arbetslivserfarenhet, exempelvis inom support eller andra tekniska roller
 • Grundläggande kunskaper i HTML, CSS eller andra programmeringsspråk
 • Erfarenhet från SaaS eller HCM-system
Som person är du ambitiös och vill framåt, för att matcha företagets utvecklingsanda. I din roll kommer du att behöva lösa problem utan tydliga riktlinjer, vilket kräver att du är orädd och lösningsorienterad. Vidare behöver du ha en strukturerad ådra eftersom du måste säkerställa att projekten löper enligt tidsplan. För att skapa förtroende hos CatalystOnes kunder krävs du utstrålar trygghet och stabilitet, professionell kommunikation samt en förmåga att bygga relationer. CatalystOne har en kultur som präglas av driv och engagemang, vilket vi även ser hos dig för att du ska trivas!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, City
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CatalystOne är den ledande aktören på den nordiska marknaden för HCM-system. Företaget har byggt en överlägsen produkt och en stark företagskultur i mer än 15 år. Den unika kombinationen av produkt och kultur gör det möjligt för CatalystOne att överträffa förväntningar och vinna över stora globala konkurrenter. Företaget är nu i en ambitiös tillväxtfas och kommer inom 5 år att öka sin kundbas 10 gånger om.