Var med och gör skillnad tillsammans med Fundraisingbyrån!

Var med och gör skillnad tillsammans med Fundraisingbyrån!

Vill du göra skillnad och hjälpa människor men vet inte hur? Fundraisingbyrån söker nu en telefonambassadör som ska kontakta företag som är givare idag för Hjärnfonden. Vi söker dig som är trivs med att kommunicera, orädd och som brinner för hjärtefrågor. Fundraisingbyråns kontor på Östermalm består av mysiga lokaler med hemmakänsla och du har nu chansen att bli en del av detta växande bolag. Är du en given teamet om 30 personer och sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Som telefonambassadör kommer du kontakta organisationer som är aktiva bidragsgivare där fokus ligger på att skapa ett förtroende och långsiktigt samarbete. Det är därför viktigt att du som telefonambassadör är en god lyssnare och ger ett ödmjukt intryck till alla medlemmar. Arbetspassen kommer vara fördelade under ca tre dagar per vecka, och du bokar själv in vilka av dessa tre dagar som passar dig. Ett perfekt jobb för dig som vill ha ett extra jobb vid sidan av studierna.

Du erbjuds
 • Vara en del av en växande organisation och samtidigt göra skillnad i ditt dagliga arbete
 • En engagerad konsultchef som stöttar dig
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med telefon som främsta arbetsverktyg och utgå från stöttande dokument - men tanken är att du ska skapa din egen kommunikationsstil framåt.

Du och dina kollegor kommer alltså i huvudsak att:

* Kontakta olika företag som är bidragsgivare idag i syfte att automatisera deras inbetalningar

I starten av arbetet får du en gedigen introduktion där du bland annat får en utbildning inom argumentation och arbetspsykologi. Fundraisingbyrån arbetar med exempelvis Hjärnfonden och Hjärt- och Lungfonden.

Vi söker dig som
 • Vi söker dig som är student eller egenföretagande och som har möjlighet att arbeta tre dagar i veckan. De personliga egenskaperna kommer väga tungt i denna process.
 • Erfarenhet från ett servicerelaterat yrke där du använt din kommunikativa förmåga
Som person är du:
 • Flexibel
 • Lyhörd och har en god kommunikativ förmåga
 • Självgående
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2-3 dagar/vecka
 • Placering: Stockholm, Östermalm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se