Var med i startgropen som Service Desk agent på ett marknadsledande företag!

Var med i startgropen som Service Desk agent på ett marknadsledande företag!

Vill du vara med och bygga upp en ny Service Desk? Har du tidigare erfarenhet av It-support och letar nytt spännande uppdrag som innebär att leverera service i världsklass? Se hit! Nu söker vi problemlösare till ett marknadsledande företag med behov omgående.

Information om uppdraget

Academic Work söker tre stycken Service Desk agenter till ett stort globalt bolag. Vår kund är marknadsledande i Sverige inom revision, redovisning och rådgivning med hela 50 000 kunder runt om i Sverige. Företaget fortsätter att expandera och är därav i behov av att utöka sin personalstyrka ytterligare. I skrivande stund arbetar de med att bygga upp ett helt nytt Service Desk team inom deras största affärsområde, revision.

I dagsläget har vi konsulter på plats i andra arbetsteam som stortrivs och vi ser fram emot fler konsulter som nu ska få chansen att lyckas. Här får du verkligen komma in i en härlig företagskultur med god gemenskap.

På företaget är det högt i tak med en avslappnad atmosfär där det finns en stor blandning mellan senior kompetens och juniora medarbetare. Eftersom teamet är helt nytt har du nu chansen att vara med i början på en spännande resa. Teamet kommer bestå av sex medarbetare totalt och du kommer ges en introduktion samt få en fadder som stöd under din första tid. Som ny agent kommer du få sitta bredvid seniora kollegor och lyssna via medlyssningsheadset för att se hur en befintlig agent löser olika ärenden. Ärendena du kommer att arbeta med kommer behandla revision och du kommer arbeta i ServiceNow. I teamet finns även en teamleader som kommer vara din närmsta chef och go-to person för frågor.

Du kommer börja som konsult hos vår kund och ha din anställning hos Academic Work, där ambitionen är ett långsiktigt uppdrag där du har mycket goda möjligheter att gå över till kund om alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som first line Service Desk agent kommer du ges många kontaktytor och tillhöra IT-avdelningen och ha den första kontakten med inringade kund. Du kommer främst lösa ärenden via telefon men även via företagets portal. Arbetsuppgifterna kommer exempelvis handla om att felsöka problem och bryta ner dessa i mindre bitar.

Du kommer till exempel att:
  • Svara i telefon och lösa kunders problem
  • Lösa ärenden via företagets portal
  • Arbeta i Service Now
Tjänsten passar dig som trivs med att ge förstklassig service, gillar att arbeta lösningsorienterat och har ett tekniskt intresse.

Vi söker dig som

Har en färdig gymnasieexamen och ett intresse för IT och teknik. Ett annat krav är att du tidigare ska ha erfarenhet av att jobba med It-support/Service Desk där du har arbetat i något ärendehanteringssystem. I rollen kommer du ha ett brett kontaktnät vilket medför att du obehindrat måste kunna kommunicera mycket bra på både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter någon som är lösningsorienterad och service-minded ända ut i fingerspetsarna. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom ärendehanteringssystemet Service Now och har en ITIL-certifiering.

Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt
  • Omfattning: Heltid, initialt 6 månader där ambitionen är ett långsiktigt samarbete
  • Placering: Stockholm, Vasastan
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer få mer information om företaget längre fram i rekryteringsprocessen.