Var med i startgropen på en utvecklingsresa som junior utvecklare till resebolaget tui!

Var med i startgropen på en utvecklingsresa som junior utvecklare till resebolaget tui!

TUI erbjuder inte bara drömresor utan även drömmöjligheter för dig som är nyexaminerat utvecklare! TUI bygger just nu ett automationsteam och är i behov av nya medarbetare. Som junior utvecklare får du vara med och automatisera interna arbetsprocesser som kommer göra konkret skillnad för verksamheten. Du kommer få en god introduktion och kan på sikt forma dina arbetsuppgifter med din chef för att du ska utvecklas i den riktning du vill. Är du personen TUI bör satsa på? Sök då tjänsten som junior utvecklare! Vi selekterar löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker just nu en målmedveten junior utvecklare till reseföretaget TUI. Bolaget växer och arbetar nu med att automatisera olika interna affärsprocesser. Du kommer arbeta i en grupp på fem stycken personer med en automationschef i spetsen. Automationsgruppen arbetar med hela företaget; allt från HR med on-boarding processer och tillsammans andra utvecklingsteam i verksamheten. TUI ger dig möjligheten att utvecklas kompetensmässigt inom företaget och under din introduktionsperiod kommer du även få lära och arbeta tillsammans med erfarna utvecklare och få stöttning av ditt team.

Ditt jobb går ut på att automatisera processer och som junior utvecklare kommer du ha interna möten med processägare i företaget, rita upp processer/flödesscheman och därefter programmera dessa tillsammans med ditt team. TUI arbetar agilt och du har löpande kontakt med både din processägare och chef. På sikt ser TUI att du arbetar mer självständigt. Engagemang och starkt utvecklingsdriv är krav för att lyckas i denna roll.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TUI. Uppdraget kommer att vara på heltid och du kommer arbeta som konsult för oss dem första sex månaderna med goda chanser till förlängning då TUI ser långsiktigt på detta samarbete.

Arbetsuppgifter

Som junior utvecklare på TUI arbetar du processbaserat. Du kommer sitta i möten med interna processägare på exempelvis finansavdelningen och hjälpa dem att automatisera deras arbetsprocesser. Efter möte med processägare ansvarar du tillsammans med ditt team för att utveckla och genomföra automationer i bland annat Pyhton och Node.JS.

Exempel på dagliga uppgifter:
 • Träffa processägare och rita/planera ett flödesschema
 • Automatisera dessa processer genom programmering
 • Stämma av processutvecklingen med din chef och ditt team för att sedan gå mot ett mer självständigt arbete
Tjänsten passar dig som vill vara med på en utvecklingsresa där ditt arbete kommer vara till stor nytta för företaget och resultera i konkreta förbättringar. Som person är du noggrann, strukturerad och har god problemlösningsförmåga. Du är en engagerad och drivande människa som gillar att se resultat. Du har samtidigt god samarbetsförmåga och kommer med egna initiativ för att förbättra kvalitén i ditt arbete.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har
 • en eftergymnasial utbildning inom IT. Ingenjörsutbildning eller yrkeshögskoleutbildning inom systemutveckling och frontend-utveckling
 • har programmeringskunskaper inom Python och- eller Node.js
 • har databasvana, exempelvis inom SQL
 • goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du
 • har erfarenhet av automatisering
 • Har arbetat i React
 • har erfarenhet av att konsumera webbtjänster i din kod
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: februari
 • Omfattning: 39.5 h i veckan, med möjlighet till flex.
 • Placering: Södermalm, centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Lisa.Sundquist@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TUI:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen..
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Vi erbjuder kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TUI Group är väldens största reseaktör och TUI Nordic har en marknadsandel på 20 procent på den nordiska resemarknaden med cirka 1600 anställda. Kontoret ligger i fräscha, moderna lokaler på Söder Mälarstrand på Södermalm med utsikt över stan. Kontoret känns familjärt, det är högt i tak och att ställa frågor uppmuntras. Automatiseringsteamet växer och du kommer att på sikt få en mycket viktig roll samt möjlighet att få arbeta med andra team i syfte att få mer insikt i hela arbetsprocessen. Denna möjlighet är viktig för TUI och deras värderingar präglas av en öppenhet och fokus på kompetensutveckling. TUI anordnar roliga aktiviteter så som AW en gång i månaden och frukostar.