Vaktmästare under sommaren för Bromma Sdf, Stockholm Stad!

Vaktmästare under sommaren för Bromma Sdf, Stockholm Stad!

Bromma Stadsförvaltning söker nu en händig och lösningsorienterad vaktmästare under perioden 4 juli t.om 16 augusti där du får möjlighet att arbeta i en händelserik miljö. Gillar du en varierande roll där du får ha många bollar i luften och trivs i ett fysiskt arbete med varierade arbetsuppgifter? Har du samtidigt B-körkort och förmåga i att prioritera arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt är du rätt person! Sök tjänsten redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stockholm Stads räkning en vaktmästare där du utgör en viktig representant. Du kommer arbeta i deras nya ljusa lokaler intill Bromma Blocks och kommer bli en del av en arbetsplats med god arbetsstämning där du stöttar Stockholm stad på flera plan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är på heltid måndag till torsdag med arbetstiderna 08:00-16:00 och fredagar 08:00-15:00 under perioden v.27-v.33.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som vaktmästare kommer du:
 • Postdistribution från förvaltningshuset ut till ett antal olika verksamheter med elbil
 • Fastighetsnära uppdrag
 • Hantera och verkställa felanmälningar
 • Åtgärda och arbeta med IT-relaterad utrustning på arbetsplatsen
Det är en stimulerande och omväxlande roll som passar dig som trivs i i en roll med fysiskt arbete och att hantera varierande arbetsuppgifter under dagen.

Vi söker dig som
 • Innehar B-körkort
 • Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
 • Har erfarenhet av ett fysiskt arbete sedan tidigare och är bekväm med sådana arbetsuppgifter
Det är meriterade om du:

* Har arbetat i en vaktmästarroll eller liknande tidigare där du hanterat liknande arbetsuppgifter

För rollen värderar vi dina personliga egenskaper högt och söker dig som är:
 • Flexibel
 • Strukturerad
 • Självgående
För att trivas i rollen ser vi att du har en förmåga att prioritera vad som ska göras på en gång och vad som kan vänta till senare. Du är prestigelös som person och hugger tag i där det behövs. Vidare behöver du vara en ansvarsfull, samarbetsvillig och är serviceinriktad som person.

Övrig information
 • Start: 4 juli - 16 augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Bromma, Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se