Vad är egentligen ett bra bolån?

Vad är egentligen ett bra bolån?

Två trappor upp på Grev Turegatan, mitt i pulsen runt Stureplan, hittar du gänget som kan besvara denna fråga. Med sin nytänkande algoritm utmanar Bofink befintliga tjänster inom bolån och med appen nedladdad på din telefon får du enkelt den hjälp du behöver i bolånedjungeln. Just nu bubblar det av nya spännande projekt hos Bofink och du har chansen att bli en del av deras framgång genom en roll i utvecklingsteamet!

Information om uppdraget

Academic Work söker en utvecklare till Bofink. I teamet sitter idag tre heltidare och ett par praktikanter som fortsätter utveckla Bofinks tjänster, främst i JavaScript och Python. Under våren står nya spännande projekt på agendan och Bofink söker därför en ny teamkollega som kan stötta upp med sin kunskap i JavaScript. Här kommer du till ett socialt team med en skön sammanhållning som gärna tar en AW tillsammans och aldrig missar en chans att fira sina framgångar!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bofink.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du arbeta med hela stacken i Bofinks olika projekt. Företaget fortsätter ständigt att utvecklas och just nu fokuseras arbetet på en webbaserad tjänst. Du kommer att jobba tätt tillsammans med de andra utvecklarna och på sikt ansvara för mindre delprojekt. Koden baseras på JavaScript, vilket kommer att bli ditt primära programmeringsspråk.

Tjänsten passar dig som jobbat något år med utveckling och vill till en bred roll där du kan fortsätta utvecklas med ansvar. Du uppskattar andan och drivet i en start-up och de korta vägarna mellan idé till beslut och genomförande. Hos Bofink blir du väl omhändertagen och kommer under din första månad att få en gedigen introduktion av kompetenta kollegor, såväl till marknaden i stort som till dina arbetsuppgifter. Här finns möjligheter att utvecklas över tid både tekniskt och inom andra intresseområden, t.ex. inom kundrelationer.

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper i JavaScript
 • Har arbetslivserfarenhet av backend-programmering
 • Har professionell kunskap i svenska då detta är ditt primära arbetsspråk
Det är meriterande om du:
 • Har jobbat med Node.js eller React
 • Har kunskaper i Python
 • Har kunskaper i SQL
 • Har kunskaper i Google Cloud Platform
Som person är du nyfiken och har den naturliga problemlösningsförmågan som kännetecknar en skicklig utvecklare. Du är genuint intresserad av att hitta lösningar på de utmaningar och problem som uppstår. Du är även noggrann och sätter stolthet i att leverera ett kvalitativt resultat. Din stolthet gör också att du känner ansvar över dina projekt och uppgifter och gärna visar framfötterna för att få axla ett större ansvar i din roll. Då teamet hos Bofink jobbar tätt tillsammans är det även viktigt att du trivs med nära samarbeten och en social stämning på din arbetsplats.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt med hänsyn till ev. uppsägningstid
 • Placering: Grev Turegatan, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Linda Hellman, linda.hellman@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bofinks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bolåneföretaget Bofink är världens första robotrådgivare på skuldsidan. Bofink har lanserat en App där användaren kan göra en hälsokontroll av sitt bolån. Resultatet är ett oberoende betyg på bolånet samt individuella förslag på vilka förändringar som ger mest effekt för personen. Tekniken bygger på en unik algoritm, artificiell intelligens, optimeringslära och finansiell matematik, utvecklad i samarbete med forskare och professorer i matematik, från KTH i Stockholm. De sitter på en unik AI-algoritm som distribueras i deras App.