VD assistent med ekonomiansvar till ett spännande företag!

VD assistent med ekonomiansvar till ett spännande företag!

Är du en prestigelös doer som trivs i en innovationsmiljö? Då kan denna tjänst vara någonting för dig. Vi letar efter dig som har en ekonomisk bakgrund och brinner lite extra för en vardag fylld av varierande arbetsuppgifter. Här får du bli del av en organisation som utvecklar framtidens företag. Ta chansen och sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en VD assistent med ett ekonomiansvar på heltid, start omgående. Bolaget är fint placerat i centrala Stockholm och arbetet sker under kontorstider. I rollen kommer du att få arbeta med varierande arbetsuppgifter och vi ser därför att du trivs i en flexibel miljö där ena dagen inte är den andra lik. Du kommer främst att arbeta nära företagets VD, men även mot och med andra kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är långsiktigt men kommer till en början att sträcka sig 6 månader framåt. Är samtliga parter nöjda finns det en väldigt god chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att ansvara för:
 • Ekonomiredovisning av aktuella projekt
 • Fakturahantering, inkommande och utgående
 • Inköp av kontorsmaterial och andra nödvändiga artiklar
 • Arrangemang kring möten och event
 • Säkerställa att det är ordning och reda på kontoret
 • Sköta stora delar av kontakten med externa intressenter
Vi söker dig som
 • Har en avklarad eftergymnasial utbildning, gärna med redovisning som inriktning
 • Har grundläggande kunskaper i fakturering och redovisning
 • Behärskar svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Tidigare har arbetat i Fortnox
 • Tidigare har arbetat med redovisning och fakturering
För att trivas här ser vi att du är en person som tycker om att stötta upp andra och ser samarbete som en viktig del av ditt arbete. Det kommer krävas att du har god struktur för att kunna parera mellan arbetsuppgifterna, samtidigt som du är noggrann för att leva upp till den kvalitetsstandard som krävs. Arbetet kommer att drivas mestadels självständigt och därför är du en ansvarstagande person som känner dig bekväm med att på egen hand hitta lösningar på problem som dyker upp.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork