VA-projektör som vill ta nästa steg i karriären?

VA-projektör som vill ta nästa steg i karriären?

Har du arbetat eller arbetar i en roll som VA-projektör, med fjärrvärme eller andra ledningar i mark och känner nu att du är redo att arbeta med större projekt i en mer ansvarsfull roll? Vill du kliva in i Europas största konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande och utbyta erfarenheter med kunniga och drivna kollegor? Då är Sweco arbetsplatsen för dig! I rollen som VA-projektör kommer du arbeta i en bred och varierande roll där du både kommer ansvara för egna projekt och delta i större projekt. Du får möjlighet att delta i hela projekteringscykeln och lära upp och utveckla mer juniora kollegor på sikt. Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swecos räkning en VA-projektör till verksamhetsområdet Vatten och Miljö. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande och är marknadsledande inom VA. De är idag omkring 120 medarbetare på Stockholmskontoret som på olika sätt arbetar med vatten och de har stor kompetens inom dagvatten, ytvatten, grundvatten, ledningsprojektering, ledningssamordning samt processteknik och pumpar. Det går väldigt bra för affärsområdet och de är nu ute efter att expandera.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sweco.

Arbetsuppgifter

Som VA-projektör kommer du utnyttja dina kunskaper om byggprocessens alla tekniska, juridiska och administrativa delar. Arbetet innebär att skapa modeller, ritningar och tekniska beskrivningar samt ta fram nödvändiga handlingar för vatten- och avloppsprojekt inom ledningsteknik. Dessa används som verktyg för kalkyleringar, presentationer och anbud. Projekten kommer variera i både storlek och karaktär.

Då du förväntas ha tidigare erfarenhet från en liknande roll kommer du få ansvar för projekt och leda dem själv eller tillsammans med Uppdragsledaren. Det innebär att du kommer hjälpa till att planera projekt, på sikt träna upp nya medarbetare och delegera ansvar i pågående projekt.

I teamet kommer du få möjlighet att arbeta med väldigt kompetenta kollegor och få tillfälle att utbyta erfarenheter som är värdefulla för din framtid. Vidare kommer du att erbjudas en stimulerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar i en organisation som är väldigt mån om sina anställda och om dess utveckling.

Sweco är en global aktör vilket skapar förutsättningar för dig att på sikt arbeta med spännande projekt både nationellt och internationellt, samt utvecklas i cross-border-projekt med Sweco- kollegor runt om i världen.

Vi söker dig som
  • Har en YH-, högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område.
  • Har erfarenhet av att starta upp, driva igenom och avsluta VA-projekteringar inom ledningsteknik.
  • Har goda kunskaper i CAD. Sweco använder främst Autodesk Civil 3D.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i arbetet.
Som person är du självgående, ansvarstagande och flexibel. Du förväntas kunna bli självgående i din roll relativt snabbt men det kommer alltid finnas kollegor nära till hands att fråga om du är osäker. Utöver detta är du en person som fullföljer det du tar på dig och trivs när du får förtroende utöver dina dagliga arbetsuppgifter. Det innebär tillsammans med mycket kundkontakt att dina dagar kan förändras snabbt och då är det viktigt att du kan anpassa dig till detta utan att tumma på kvalitet. Du kommer också ha stora kontaktytor både internt och externt och då är det viktigt med en god samarbetsförmåga.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm
  • Kontaktperson: Rekryteringskonsult Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco är Europas ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Koncernen omsätter cirka 16,5 miljarder och har drygt 14500 anställda i 14 länder, varav 5600 i Sverige. De erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.