Växeltelefonist till wasa kredit

Växeltelefonist till wasa kredit

Trivs du i en arbetsroll med mycket kundkontakt? Då har vi tjänsten för dig!

Wasa Kredit söker nu dig som är i början av din karriär till ett utvecklande och framförallt roligt heltidsuppdrag i deras kundservice. För dig som vill ge en kundupplevelse i världsklass, sök tjänsten som växeltelefonist redan idag!

Information om uppdraget

Som växeltelefonist får du in en fot i finansbranschen samtidigt som du kommer in i en gemenskap av andra energirika och drivna kollegor. Här erbjuds du en energi- och fartfylld arbetsplats med coachande ledarskap med fokus på mål, utveckling och uppföljning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Wasa Kredit i 6 månader. Därefter finns det god chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att på ett proaktivt sätt hantera inkommande växelsamtal. Du bidrar till bästa möjliga serviceupplevelse genom att se till att samtalen snabbt hamnar hos rätt person eller avdelning, samt genom att förse kunder och leverantörer med information och alternativa kontaktvägar. Som första kontakt spelar du en viktig roll i kundbemötandet.

Rollen passar dig som gärna arbetar i högt tempo, med mycket kundkontakt och i hög förändringstakt.

Vi söker dig som
  • Har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska
  • Är serviceorienterad och ser till kundens behov
  • Är ansvarstagande
  • Är organiserad och kan jobba med flera uppgifter samtidigt
  • Har god förmåga att planera, prioritera och strukturera ditt arbete
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du engagerad, lösningsfokuserad och drivs av att ständigt utveckla dig själv och andra. Vi tror att du trivs bra med att arbeta i grupp, men också har ett starkt eget driv och en god förmåga att självständigt driva dina arbetsuppgifter framåt. I det dagliga trivs du med att ha telefon och mejl som arbetsredskap för att bemöta kunderna på ett professionellt sätt.

Övrig information
  • Start: Omgående, enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, 08:30 - 17:00
  • Placering: Gärdet, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Wasa Kredits önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wasa Kredit AB är en del av länsförsäkringsgruppen. Vi erbjuder finansieringstjänster till företag som leasing, hyra och avbetalning samt lån, avbetalning och kortkrediter till privatpersoner. Vår affärsidé är att skapa mervärde för våra kunder och leverantörer genom att sälja finansieringstjänster samt bidra till ett starkt kunderbjudande för Länsförsäkringar. Läs mer om Wasa Kredit här!