Välkänt Fintech-bolag inom betaltjänster söker IT-inriktade administratörer

Välkänt Fintech-bolag inom betaltjänster söker IT-inriktade administratörer

Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba administrativt med inriktning mot IT på ett välkänt Fintech-bolag i centrala Stockholm. Här kommer du vara en del av en högpresterande arbetsgrupp och dina kvalitéer inom administration och service kommer att sättas på prov. En perfekt möjlighet för dig som vill tillgodogöra dig praktisk arbetslivserfarenhet och möjlighet till goda referenser inför framtida karriärsval. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning serviceinriktade administratörer med inriktning mot IT på heltid, som är intresserade och motiverade att arbeta med arbetsuppgifter inom det administrativa området. I rollen som administratör kommer du få i uppgift att stötta andra heltidsarbetare med att bl.a. korrigera och uppdatera befintlig information, så kallat Administrative Service Support. Uppdragslängden varierar och kan exempelvis vara mellan 1-3 månader.

För rollen krävs det att du visar prov på din analytiska/logiska förmåga genom att genomföra ett logiktest. Detta är en viktig och central del av rekryteringsprocessen. Det är därför fördelaktigt om du tidigare provat på att genomföra ett sådant test. För att komma vidare i processen krävs ett visst resultat. Testet består av 15-20 frågor med mönster och där du ska påvisa hur mönstret/bilden kommer att se ut på nästkommande bild genom analytiskt/logiskt tänkande.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör inom Service Support hos vår kund kan du till exempel få arbeta med:
 • Överföring av data mellan olika interna system
 • Korrigering och uppdatering av befintlig information
 • Kartläggning och klassificering av information i olika verktyg
Det kan tillkomma fler arbetsuppgifter än ovan nämnda. Mycket av arbetsuppgifter sker med datorn som verktyg, därför är det viktigt att du känner dig bekväm med de vanligaste Office-programmen och är van att arbeta under längre perioder med dator.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT, ekonomi, marknadsföring, kommunikation, media
 • Har en god analytisk förmåga då rekryteringsprocessen inkluderar ett logiktest
 • Har god datorvana
 • Har mycket god kunskap i engelska språket då mycket av instruktionerna är på engelska
Som person är du nyfiken och tycker om att få lära dig nya saker samt ser positivt på att få ta dig an nya arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, prestigelös och drivs av att arbeta resultatfokuserat.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)