Välformulerad fondinformationsspecialist till välkänd Svensk storbank!

Välformulerad fondinformationsspecialist till välkänd Svensk storbank!

Vill du vara med och utveckla och förvalta högkvalitativt fondinformationsmaterial på en av Sveriges största bankkoncerner? Nu söker vi en Fondspecialist med goda kommunikationskunskaper till avdelningen Fund Information på bankens fondbolag. Sök rollen redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker på vår kunds räkning en Fondspecialist till deras stora och ljusa kontor i Arenastaden. Du kommer tillhöra avdelningen Fund Information som är ansvariga för att producera och uppdatera såväl obligatoriskt, som kunddrivet informations- och marknadsföringsmaterial för fonder. Under din första tid kommer du få en introduktion av dina kollegor i teamet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och inledningsvis sträcka sig 6 månader. Det finns möjlighet att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Fondspecialist kommer du i nära samarbete med bankens kundkanaler, planera, skriva, formge och publicera korrekt och kundvänlig fondinformation på både svenska och engelska. Du kommer även, tillsammans med ditt team, arbeta med automatisering och digitalisering, för att hela tiden ligga i framkant och möta nya behov hos bankens kunder. I rollen kommer du delta i olika projekt och ska kunna prioritera mellan korta leveranser och mer långsiktiga projekt som kan löpa parallellt.

Du kommer till exempel att:
 • Ta fram fondpresentationer
 • Framställa produktblad och annat marknadsföringsmaterial för fonder
Detta är en möjlighet för dig med erfarenhet av fondadministration eller fondrådgivning samt att få använda dina redan goda kunskaper inom området och utvecklas vidare inom detta område på en storbank.

Ett utdrag ur belastningsregistret och en kreditupplysning kommer att göras i samband med anställning.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, fördelaktigen med inriktning finans
 • Har en god kunskap och intresse för fonder genom arbetslivserfarenhet eller studier
 • Har erfarenhet inom layoutprogram, såsom Indesign, Illustrator, Photoshop samt Excel och PowerPoint
 • Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift
Som person har du stort intresse för finansmarknaden och därigenom goda kunskaper inom området. Du har öga för detaljer men är samtidigt flexibel och öppen för en omväxlande omgivning och kan hantera ett stundvis mer intensivt arbetstempo. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team samt har lätt för kommunicera och samarbeta med olika kontaktpunkter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 38,5h/vecka
 • Placering: Solna, Arenastaden
 • Kontaktuppgifter: Camilla.viden@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)